MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Karagül yeni sezona 89. bölümüyle bomba gibi başladı

Fenomen dizi Karagül yeni sezona iddialı bir başlangıç yaptı. Nefes kesen sezon finali ardından merakla beklenen Karagül 89. bölümü 2 Ekim'de yayınlandı. İşte, Karagül'ün yeni sezon ilk bölümünde yaşananlar!

KARAGÜL 89. BÖLÜM 2. FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN!

Cuma akşamlarının efsane dizisi Karagül yeni sezon ilk bölümüyle heyecan fırtınası kaldığı yerden devam ediyor. Sezon finaliyle oldukça büyük beğeni toplayan dizinin 89. bölüm fragmanı iddialı bir geri dönüşün sinyalini vermişti. Çarpıcı sahneleri ve çözülmeyi bekleyen sırlarıyla dizi severleri etkilemeyi başaran Karagül'ün yeni sezon ilk bölümünde; Baran ile ilgili gerçek tüm aileyi derdinden sarsacak. Ebru gerçekle yüzleşirken; Narin oğlunu kaybetmenin acısıyla ölmek isteyecek. Yapımcılığını Avşar Film'in, yönetmenliğini Murat Saraçoğlu'nun üstlendiği, başrollerini ise Ece Uslu, Mesut Akusta, Saruhan Hünel, Hilal Altınbilek, Özlem Conker, Mert Yazıcıoğlu'nun paylaştığı Karagül 89. bölümü ile bu akşam saat 20.00'de Fox Tv'de izleyicilerinin karşısına çıkacak.

KARAGÜL 89. BÖLÜM ÖZETİ

Karagül yeni sezon ilk bölümünde; Ebru, öldü zannettiği oğlunun ölmediğini, üstelik Halfeti'ye geldiği günden beri birlikte yaşadığını öğrenmiştir… Ebru bir yandan bu gerçeği kabullenmeye çalışırken diğer yandan, tüm öfkesini hesap sorması gereken konak ahalisine çevirir. Baran gerçeğinin, konağın ortasına bir bomba gibi düşmesinin ardından konak ahalisi beklenmedik bir şekilde savurur. Artık Şamverdi Konağı tam anlamıyla alt üst olmuş ve büyük bir sessizliğe gömülmüştür. Kendisine biçilen kadere razı olmayan Melek, son derece kararlı bir şekilde ölümü seçer. Kızını ipin ucunda sallanırken gören Kadriye Ana, bir yandan kızının acısının diğer yandan bunca yıldır taşıdığı sırrın ağırlığı altında ezilir. Kadriye'yi affedemeyen Emine, Asım'la birlikte konağı terk eder... Diğer yandan Kendal'ın kendini öldüreceğinden emin olan Sibel'de konaktan kaçar. Konakta yer yerinden oynarken, Kendal ve Kenan'ın savaşı tüm şiddetiyle devam etmektedir. Annesi Fikriye'nin gömüldüğünü sandığı mezarı elleriyle kazan Kenan'ın öfkesi ziyadesiyle katlanmıştır. Kenan ince ince hazırladığı planını devreye sokar ve bu plan belki de, Kendal için en öldürücü darbe olacaktır.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler