MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kardeş Payı 23. bölümde mahalleli Divriği'de

Yeni sezonu merakla beklenen Kardeş Payı 23. bölümüyle Star Tv'de ekrana geldi. Mahalleli yeni sezona Sivas Divriği'de eğlenceli bir giriş yaptı. İzleyenlerin heyecanla beklediği Kardeş Payı son bölümünde izleyenleri kahkahaya boğdu.

KARDEŞ PAYI 23. BÖLÜM 2. FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Heyecanlı bekleyiş nihayet son buldu. Kardeş Payı yeni sezonuyla izleyicinin karşısına çıtkı. Severek takip edilen Kardeş Payı dizisinin 2. sezon ilk bölümü bu akşam Star'da ekrana geldi. Kardeş Payı 23. bölümle Metin ve Ali aşk hayatlarını düzenlemek için harekete geçti. Geçtiğimiz sezonda evlerinden atılan mahalleli yeni sezonda Divriği'de devam ediyor.

Yapımcılığını NTC Medya Mehmet Yiğit Alp'in üstlendiği, proje tasarımı, senaryo ve yönetmen koltuğunda Selçuk Aydemir'in bulunduğu dizinin başrollerini Ahmet Kural, Murat Cemcir, Seda Bakan, Rıza Akın, Ayşe Kökçü, Şinasi Yurtsever, Ali İhsan Varol, İpek Yaylacıoğlu, Berfu Öngören, Korhan Herduran, Nazlı Tosunoğlu, Sadık Gürbüz ve Fulden Akyürek'in paylaştığı dizi 3 kardeşin başından geçenleri komik bir dille anlatıyor. Kardeş Payı yeni sezonda Metin ve Ali'nin dünyaya barış, huzur ve mutluluk getirecek icatlarını insanlara sunup sunamayacakları merak ediliyor. Kardeş Payı 23. bölümüyle 29 Ocak Perşembe akşamı ekrana geldi.

Kardeş Payı 23. bölümde dünyaya barış ve mutluluk getirmek için yola çıkan mucit kardeşler tüm mahalleyi Divriği'ye getirdiler. Kimsenin onları bulamayacaklarını düşündükleri yerde hepsi farklı bir meslekle sözüm ona tanık koruma programındadılar. Gönül işlerini halletmek için bundan iyi firsat olmaz diyen kardeşler aşk hayatlarını düzeltmek için harekete geçtiler.

Kardeş Payı 23. bölümde mahalleli Sivas'a taşındı. Mahalleli bu duruma isyan etti ancak İstanbul'daki tüm karmaşadan uzaklaşmak isteyen Metin ve Ali ise Sivas'tan ayrılmak istemedi. Hamiyet'in ise doğum sancısı tuttu. Geçen sezon hamileliğiyle kahkaha attıran Hamiyet'in doğum yapıp yapmayacağı bu bölümde belli oldu. Metin'i yakalamaya çalışan adamlar ise Metin'e çok benzeyen birini yakaladılar. Kardeş Payı 23. bölümde Hilmi yine damgasını vurdu. Metin ve Eda'nın arasındaki tatlı atışmalar devam ederken Ali, Şükriye aşkıyla yanıp tutuştu.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler