MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kardeş Payı 27. bölüm gülme krizine soktu

Kardeş Payı yeni bölümüyle yeni gününde Star Tv'de ekrana geldi. Burak Satıbol'un konuk olarak katıldığı Kardeş Payı 27. bölümde borla çalışan araba hikayesi bitti mi merak konusu oldu.

Ekranların eğlenceli yapımlarından Kardeş Payı dizisinin 27. bölüm sevenleriyle yeni yayın gününde buluştu. Özetsiz olarak ekrana gelen dizi, bundan böyle Cumartesi akşamları saat 22.15'te izleyenlerinin karşısında olacak. Merakla beklenen Kardeş Payı son bölümde ise heyecanlı gelişmeler hız kesmedi. Olaylar birbiri ardını kovaladı. Yaşanan bu gelişmeler izleyiciye kahkaha attırdı. Kardeş Payı 27. bölümde Emrah artık evde durmaktan sıkıldı. Eda ve Şükriye'yle dışarı çıkmak istedi. Öte yandan Oğuzhan, Recai ve Hilmi ittifakı devam etti. Kardeş Payı 27. bölüm Star Tv'de ekrana geldi.

KARDEŞ PAYI 27. BÖLÜM ÖZETİ

Metin ve Ali'nin borla çalışan arabası patlatılınca kardeşler bunu kimin yaptığını bulmaya çalıştı. Bu kötülüğü Sezai ve Recai yapmadıysa kim yapmış olabilir? Kardeş Payı yeni bölümde Özdemir kardeşler buna karşılık ne yaptı? Yoksa borla çalışan araba hikayesi bitti mi merak konusu oldu.

Hilmi'nin keyfine diyecek yoktu. Bunlar olurken kardeşlerin gönül macerası devam etti. Feyza ve Deniz bir yandan Eda ve Metin diğer yandan aşklarını kendince yaşarken Ali, Şükriye'nin peşinden koşmaya devam etti. Kardeş Payı son bölümde Emrah ise daha fazla evde durmak istemedi. Şükriye ve Eda'yla dışarı çıkmak için elinden geleni yaptı.

BURAK SATIBOL KARDEŞ PAYI'NDA

Star TV ekranlarında yayınlanan Kardeş Payı dizisine İşler Güçler dizisinin ünlü bir karakteri konuk oldu. Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in başrollerinde oynadığı Kardeş Payı dizisinin bu haftaki bölümünde İşler Güçler'de Salih karakterini canlandıran Burak Satıbol konuk olarak katıldı. Burak Satıbol, Kardeş Payı dizisine İşler Güçler'de canlandırdığı Salih karakteriyle diziye dahil oldu. Burak Satıbol'un sadece 1 bölümde konuk oyuncu olarak yer alacağı öğrenildi. Satıbol'un dizide sadece bir bölüm yer almış olması hayranlarını üzdü.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler