MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kardeş Payı 29. bölüm gülme krizine soktu

Star Tv'nin eğlenceli dizilerinden Kardeş Payı son bölümüyle izleyenlerine keyifli bir akşam yaşattı. Kardeş Payı 29. bölümde Metin ve Emrah'ın kafa dağıttığı anlar ve Feyza'nın pilav gününde yaşadığı maceralar gülme krizine soktu.

Star Tv ekranlarının beğenilen dizisi Kardeş Payı 29. bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. İzleyenlerine keyifli bir akşam yaşatacak Kardeş Payı son bölümünde; Eda'nın ortadan kaybolmasının ardından kendilerinden geçen Metin ve Emrah toparlandı ve yeniden ortamlara girmeye başladı. Öte yandan Ali ise Şükriye'ye güzel görünmenin derdine düştü... Kahkaha dolu Kardeş Payı 29. bölüm 21 Mart Cumartesi akşamı ekrana geldi.

KARDEŞ PAYI 29. BÖLÜM ÖZETİ

Kardeş Payı son bölümde Eda'nın gidişinden sonra Metin ve Emrah ortamlara bomba gibi bir giriş yaptı. Ali'yse Şükriye'nin ona bakmamasının sorumlusu olarak kendisini gördü ve değişmeye karar verdi. Feyyza, lisesinde yapılacak pilav gününde Deniz'le gözükmenin peşinde. Eda'nın gidişinden sonra Metin ve Emrah neler yaptı? Feyyza lisesinin pilav gününde neler yaşadı? Tüm bu sorular Kardeş Payı dizisinin 29. bölümünde yanıt buldu.


Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler