MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kardeş Payı final bölümünde oyuncuların şok sözleri

Ekranların sevilen ve güldüren dizisi Kardeş Payı final bölümü geçtiğimiz günlerde yayınlandı. Dizinin final bölümünde reytinglere tepki vardı. Kardeş payı son bölümünde ülke gündemiyle ilgili mesajlar da dikkat çekti.

Ekranların sevilen ve güldüren dizisi Kardeş Payı, önceki akşam final yaptı. Oyuncular Ahmet Kural, Murat Cemcir, Seda Bakan, Ayşe Kökçü, Erdal Tosun, Ali İhsan Varol, yapımcı Mehmet Yiğit Alp, yönetmen Selçuk Aydemir ve dizi ekibi final bölümünü birlikte izledi.

Espriler ve kahkahalar birbirini kovaladı. Oyunculardan Ayhan Taş, sinemaları karıştırıp final seyrine geç kalınca Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in dilinden kurtulamadı. Murat Cemcir, dizinin bitmemesiyle ilgili olarak "Kanal devam etmeme kararı aldı. Biz de saygı duyduk. Evi boşaltıyoruz arkadaşlar, yeni ev arıyoruz." dedi.

Düğün Dernek filminin ikincisine odaklandıklarını belirten Ahmet Kural da "Bu biraz mahalle işi olduğu için daha kalabalık bir kadro ile çalıştık. Tadında bıraktık. Bitmesinden üzüntü duymuyoruz, bu daha çok hasretlik, ekibi özleyeceğiz." diye konuştu.

ANİ FİNALE TEPKİ

Kardeş Payı'nda Hamiyet rolünü canlandıran Ayşe Kökçü de seyirciler gibi aniden verilen final kararına tepkiliydi. Ayşe Kökçü, "Birdenbire final bölümü oldu. Pat diye cumartesiye aldılar 28'inci olduk. Oradan oraya derken şerefle şanla bitirme kararı aldık." değerlendirmesini yaptı.

Kardeş Payı final bölümünde dikkat çeken başka detay ise ince göndermelerdi. Ahmet Kural'ın oynadığı Metin karakteri, "Bu programı cumartesiye alalım dediler bir şey dedim mi? Kim izler bizi cumartesi?" ifadelerini kullandı. Cemcir'in oynadığı Ali'nin "Dizilerde de aynen böyle yapıyorsunuz, önemli olayların öncesine Reklam koyuyorsunuz sonra reytingler niye düşük?" kullandığı cümleleriyse bir başka eleştiriydi.

GENEL ELEKTRİK KESİNTİSİNE İNCE GÖNDERME

Final bölümünde eleştirilen sadece yayın gününün değiştirilmesi ve reytingler değildi. Ülke gündemiyle ilgili ince göndermeler de vardı. 2013'te yemek masası başında geçen bir sahnede Hamiyet, "Elektrikler de kesik." dedi. Metin'in cevabı "Belki her yerde kesiktir." oldu. Bunun üzerine Hamiyet de, "Yıl 2013 oğlum, 2015 mi ki tüm Türkiye'de elektrikler kesilsin. Fatura ödenmemiş." ifadelerini kullandı.

Kardeş Payı son bölümlerine doğru Hamiyet çocuklarını, "Nerden öğreniyorsunuz böyle siyasi göndermeleri, ben size "Olacak O Kadar" seyretmeyin demedim mi?" cümleleriyle paylıyordu. Son bölümdeki ince göndermelere salon alkışlarla destek verdi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler