MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kavganın sebebi ortaya çıktı

Oyuncu Hakan Yılmaz, Asmalımescit'te dilenci kadın tarafından saldırıya uğradığı gün...

Oyuncu Hakan Yılmaz, Asmalımescit'te dilenci kadın tarafından saldırıya uğradığı gün sevgilisi Elif Öngel'le de daha önceden kavga etmişti. Yılmaz'ın sevgilisi Elif Öngel'le kavga sebebi ortaya çıktı. Doğum günü olan Yılmaz'ın Off Pera'daki partisi keyifli başladı ama oldukça tatsız bitti. İddiaya göre Yılmaz'ın yeni sevgilisiyle eğlendiği mekana eski sevgilisi baskın yaptı. Yılmaz, eski sevgilisine mekandan gitmesini istedi. Ancak genç kadın gitmek istemedi.

[

İŞTE HAKAN YILMAZ'IN ZOR ANLARI (FOTO - GALERİ)](http://birbak.mynet.com/galeri/unlu-oyuncu-saldiriya-ugradi/9128/232844)

Bunun üzerine Yılmaz sinirlenip bağırmaya başladı. Yılmaz'la sevgilisi Elif Öngel arasında da tartışma çıktı. Öngel, Yılmaz'ın eski sevgilisini iterek mekandan uzaklaşmasını istedi. Morali çok bozulan oyuncu iki kadınla başa çıkamayınca mekandan ayrıldı. Çıkışta da bir dilencinin saldırısına uğrayınca işler iyice arapsaçına döndü. Yılmaz'ın sevgilisi de aynı mekandan çıkarken dilenci bu kez Elif Öngel'e saldırdı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler