MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kemal Doğulu'nun son durumunu Çağla Şıkel açıkladı

Geçtiğimiz günlerde Taksim Beyoğlu'ndaki evinin merdivenlerinden ayağının takılması sonucu yuvarlanan ve acil olarak hastaneye sevk edilen Kemal Doğulu'dan beklenen haber geldi.

Dün Etiler'de bir kuaförde görüntülenen sunucu ve model Çağla Şıkel yakın arkadaşı Kemal Doğulu'nun son durumu hakkında en açıklayıcı bilgiyi verdi. Şıkel "Kemal'in durumu iyi, pazar günü yoğun bakımdan çıkacak" açıklamasını yaptı.


Ünlü modacının bir süredir maddi sorunlar yüzünden görüşmediği kardeşi Kadir Doğulu'da ağabeyi için Instagram'dan aile fotoğrafını paylaşıp; "Güzel haberlerim var!! Kemal'in durumu iyi yönde değişti. Allaha şükürler olsun. Dua etmeye devam edin lütfen. Hızla iyileşmesi için" notunu yayınlamıştı.

Olay nasıl ve neden yaşanmıştı?
Kemal Doğulu Taksim Beyoğlu'nda yaşadığı evine geldi. Ayağındaki problem sebebiyle ayak bilekliği takan ünlü modacı randevusuna gitmek üzere evinden çıktı. Ayağı takılan Kemal Doğulu, merdivenlerden düşerek yaralandı. Randevusuna gidemeyince ailesi apartman görevlisinden yardım istedi. Doğulu, yaklaşık 1,5 sat sonra kanlar içinde merdivenlerde bulundu. Acil bir şekilde Taksim Acıbadem Hastanesi'ne kaldırılan Doğulu'nun ilk düştüğü anda beyin travması geçirdiği ve omuruliğinde düşmeye bağlı zedelenme olduğu tespit edildi.

Kemal Doğulu'nun aynı zamanda bir süredir psikolojik sorunlar yaşadığı da iddia edildi. Doğulu'nun 'İşte Benim Stilim' yarışmasının ardından sonra depresyona girdiği ve işler bozulduğu için 800 bin TL yatırım yaptığı Nişantaşı'ndaki kendi adını taşıyan güzellik salonunu kapatması da bu durumu tetikledi. Ünlü modacı daha sonra yaklaşık 1 ay Balıklı Rum Hastanesi'nde psikolojik tedavi gördü. Tedasi süresince de 20 kilo alan Doğulu'nun akrabası Nedim Doğulu'nun kuaföründe kişisel randevulu saç yaparak geçimini sağladığı öne sürüldü. Kemal Doğulu'nun son zamanlarda da başka kardeşi Kadir Doğulu ile olmak üzere yakın dostlarıyla arasının bozuk olduğu iddia edildi.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler