MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kenan Doğulu, Medcezir son bölümüne damga vurdu

Star Tv'nin ekranlara veda etmeye hazırlanan dizisi Medcezir 76. bölümünde Kenan Doğulu rüzgarı esecek. İzleyicilerin merakla beklediği Medecezir yeni bölümünde Kenan Doğulu'lu sahnelerin büyük ilgi göreceği tahmin ediliyor.

Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya'nın başrolünü paylaştığı Medcezir Yeni bölümüne Kenan Doğulu konuk oluyor. Dizinin bu bölümünde evlenen Mira-Yaman çiftinin düğünde Kenan Doğulu sahneye çıkarak şarkı söylecek. Medcezir 76. bölümünde Altınkoy sakinlerine rüya gibi bir gece yaşatacak olan Kenan Doğulu, Yaman ve Mira ile düet yaparak, görülmemiş bir sahneye imza atacak. Gelecek hafta final bölümüyle ekrana veda edecek 'Medcezir'in bu haftaki bölümünde tek sürpriz elbette Kenan Doğulu değil.

MEDCEZİR SON BÖLÜM ÖZETİ

Yaman ve Mira hayallerindeki gibi bir düğün yaşadı, çiftin düğününde Kenan Doğulu rüzgarı esti. Müzik ile içiçe olan Yaman ve Mira çift, Kenan Doğulu'nun şarkılarına keyifle eşlik etti.Sedef'in düğün hediyesi, ömür boyu unutamayacakları bir anı oldu. Rüya gibi geçen düğünleri bir tek Orkun için kabusa dönüştü. Leyla'nın başlattığı oyun dalga dalga büyürken Orkun da korkudan ne yapacağını şaşırmış halde, kendine bir çıkış yolu aradı.Mert, Eylül'ün gönlünü yeniden kazanabilmek için çırpınırken, kendini kariyeri ile aşkı arasında seçim yapması gereken zor bir durum yaşadı ve seçimini yaptı. Mira ve Yaman bütün gerilimlerden uzak, sadece huzuru ve aşkı soluyarak balayının keyfini çıkardılar.Sude, Asım Şekip Kaya'dan boşanmasına sayılı günler kala eline geçirdiği fırsatın; Asım ise Sude'nin bu fırsatla ne kadar ileri gidebileceğinin farkında olarak, son hamlelerini yapmak üzere karşı karşıya geldiler ancak işler Sude'nin istediği gib gitmedi.

KENAN DOĞULU KİMDİR?

Kenan Doğulu, 31 Mayıs 1974'te İstanbul Cihangir'de dünyaya gelmiştir. Beş yaşındayken konservatuarın piyano bölümüne birincilikle giren ünlü şarkıcı, 6 sene piyano bölümünde eğitim almıştır, bu sırada tiyatro eğitimi, çocuk korosunda solistlik, ritmli sazlar öğrenimini de sürdürmüştür. İlk albümünü 1993 yılında çıkaran ve iyi bir çıkış yakalayan Kenan Doğulu, kariyeri boyunca birçok başarı elde ederken çok sayıda ödülün de sahibi olmuştur. Çeşitli kurumların sosyal sorumluluk projelerinde yer almıştır. 2007 Eurovision Şarkı Yarışması'nda Türkiye'yi temsil etmek üzere Sezen Aksu, Ozan Doğulu gibi adlarla çalışmalarını sürdürmüştür. 12 Mayıs 2007 günü finalde yirmi ikinci sırada yarışan Kenan Doğulu, Eurovision'u dördüncü sırada tamamlamıştır. 2012'den beri oyuncu Beren Saat ile birlikte olan sanatçı, 29 Temmuz 2014'te Amerika Birleşik Devletleri'nin Los Angeles şehrinde evlenmiştir.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler