MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal hakkında şaşırtıcı iddia

Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu evleniyor iddiası kulaktan kulağa hızla yayılıyor. Beraberliklerini inkar eden ikilinin yurt dışında evleneceği konuşuluyor.

Gizli saklı aşk yaşadıkları gündeme gelen Karadayı dizisinin Mahir'i Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal hakkında gelen iddialar günden güne yayılıyor. Zincirlikuyu'da sabaha karşı 04.00'te trafik çevirmesinde objektiflere yakalanan Kenan İmirzalıoğlu- Sinem Kobal ikilisi her ne kadar inkar etse de beraberliklerinin nikah masasına doğru gittiğine dair söylentiler devam ediyor.

Gizli saklı aşk yaşadıkları gündeme gelen Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal hakkında son günlerde çarpıcı bir iddia dolaşıyor. Kobal'la temmuz sonunda yurtdışında evleneceği iddiası Kenan İmirzalıoğlu'nun oturduğu ve pek çok emlak yatırımı da yaptığı Cihangir'de en popüler dedikodu olarak kulaktan kulağa yayılıyor.

KENAN İMİRZALIOĞLU TATİL YAPMAYA HAZIRLANIYOR
Başrolünü oynadığı Karadayı haziran ayında 3 yıllık ekran macerasını noktalayacak olan Kenan İmirzalıoğlu, haftasonu Mersin'de bir yakınının düğününe gitti. Fanları tarafından adım adım takip edilen oyuncunun ailesiyle çektirdiği fotoğraflar sosyal medyaya düştü. Sinem Kobal'ın ise başrolünü oynadığı Gönül İşleri bu pazar final yaptı. Yaz aylarını yurtdışında geçirme planı olduğunu açıklayan Sinem Kobal, duygularını "Gönül İşleri benim için çok eğlendiğim, öğrendigim, değerli dostlar kazandığım iyikliklerle dolu bir tecrübeydi" sözleriyle açıkladı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler