MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kenan İmirzalıoğluna 2, Mehmet Erdem'e 5 yıl

Kenan İmirzalıoğlu'na "uyuşturucu madde kullanma" suçundan 1 yıldan 2 yıla, Mehmet Erdem'e "uyuşturucu ticareti yapma veya sağlama" 5 yıldan 15 yıla kadar hapis cezası istendi.

Kenan İmirzalıoğlu, Mehmet Erdem, Sarp Apak, Engin Günaydın, Hakan Yılmaz, Ersin Korkut, Koray Candemir, Rıza Kocaoğlu gibi ünlü isimlerin de bulunduğu 53 şüpheli hakkında "uyuşturucu ticareti yapmak, uyuşturucu madde kullanmak veya bulundurmak" suçundan açılan dava hakkında yeni gelişmeler yaşandı.İlgili davaya bakan Savcı Ümit Özkan, Kenan İmirzalıoğlu için uyuşturucu madde kullanma" suçundan 1 yıldan 2 yıla kadar hapisle cezalandırılmasını isterken, şarkıcı Mehmet Erdem "uyuşturucu madde ticareti" suçundan 15 yıla kadar hapis cezasına çarptırılmasını istedi.

KENAN İMİRZALIOĞLU'NA 2 YIL

İstanbul 19. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya ünlü isimler katılmazken avukatları hazır bulundu. Duruşmada mütalaasını okuyan savcı Ümit Özkan ünlü isimler hakkında örgüt suçundan beraatkararı verilmesini istedi. Karadayı dizisinin başrol oyuncusu Kenan İmirzalıoğlu'nun yaptırılan kan analizlerinde uyuşturucu madde kullandığının tespit edildiğini ancak Kenan İmirzalıoğlu'nun bunu inkar ettiğini belirterek, "1 yıldan 2 yıla kadar hapsini, Murat Yıldırım'ın da Kenan İmirzalıoğlu gibi "uyuşturucu kullanmak" suçundan 1 yıldan 2 yıla kadar hapisle cezalandırılmasını talep etti.

MEHMET ERDEM'E 5 YIL

53 şüpheli içerisinde yer alan bazı ünlüler için ise hapis cezası çok ağırdı. Uyuşturucu kullanmanın yanı sıra ticaretini yapmakla suçlanan Mehmet Erdem,Hanifi Eray Özbal ve Şahin Irmak gibi isimler için ise uyuşturucu kullanma suçundan 1 yıldan 2 yıla, uyuşturucu ticareti yapmaktan ise 5 yıldan 15 yıla kadar yani toplamda 6 yıldan 17 yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılmaları istendi.

RIZA KOCAOĞLU UYUŞTURUCU TİCARETİNDEN

Rıza Kocaoğlu için ise sadece "uyuşturucu madde ticareti yapma ve sağlama" suçundan 5 yıldan 15 yıla kadar hapisle cezalandırılması istendi.

UYUŞTURUCU KULLANMAKLA SUÇLANAN DİĞER SANATÇILAR

Savcı Ümit Özkan diğer sanık oyuncular Engin Günaydın, Hakan Yılmaz, Ersin Korkut, Gökçe Özyol, Erdem Baş, Kerim Sarp Apak, Onur Buldu, Orçun Koray Candemir, Murat Eken, Duygu Yetiş, Mustafa Şinasi Yurtsever, Uluç Bayraktar ve Cemil Büyükdöğerli hakkında da uyuşturucu madde kullanmak"suçundan 1 yıldan 2 yıla kadar hapis cezasıile cezalandırılmalarını talep etti.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler