MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kenan İmirzalıoğlu'ndan büyük adım

Yakışıklı Oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, sevgilisi Sinem Kobal'ı ailesinin yanına götürdü. Kenan İmirzalıoğlu'nun bu hareketi "Sinem Kobal ile evlilik planları mı yapıyor?" sorusuna neden oldu.

Arda Turan ile evlilikten dönen Sinem Kobal, son olarak kalbinin kapılarını Kenan İmirzalıoğlu'na açmış, yakışıklı oyuncuyla Londra'da tatil yapmıştı. Önce Londra'da tatil kaçamağı yapan Kenan İmirzalıoğlu ise Londra dönüşü sonrasında Ankara'ya gitmişti. Yakışıklı oyuncunun bir süre sonra da Sinem Kobal'ı alarak Ankara'nın Üçem Köyü'ne aile ziyaretine gittiği öğrenildi. Kenan İmirzalıoğlu'nun sevgilisini ailesiyle tanıştırması "Kenan İmirzalıoğlu evlilik için ilk ciddi adımı attı!" yorumlarına ve evliliğin yakın olduğu iddialarına neden oldu. Yakında yeni filmi Romantik Komedi 3'e başlayacak olan Sinem Kobal'ın da kırda dans ederken keyfinin yerinde olduğu pozunu paylaşması da iddiaları kuvvetlendirdi.

KENAN İMİRAZLIOĞLU KİMDİR?

1974 yılında doğan Kenan İmirzalıoğlu, ve lise öğrenimini Ankara'da teyzesinin yanında tamamlamıştır. Yüksek öğrenimini ise İstanbul'da Yıldız Teknik Üniversitesi Matematik Bölümü'nde yapmıştır.1997 yılında Best Model of Turkey'nin elemelerine katılan Kenan İmirzalıoğlu, da Türkiye Finalinde birinci seçilmiştir ve ilk defa bir Türk Erkeği Best Model of The World olmuştur.

Deli Yürek adlı dizide canlandırdığı Yusuf Miroğlu karakteriyle yıldızı parlayan yakışıklı oyuncu, Alacakaranlık adlı dizide Uğur Yücel ile başrol paylaşmıştır. Yazı Tura adlı filmde rol almış ve Acı Hayat dizisinde Selin Demiratar ile başrol paylaşmıştır. Kenan İmirzalıoğlu, 2008 yılında Kabadayı adlı filmde Şener Şen ve Aslı Tandoğan ile başrol oynamıştır. Son Osmanlı Yandım Ali adlı filmde ise Cansu Dere ile başrol paylaşmıştır. 2009 yılında Ejder Kapanı adlı filmde Uğur Yücel ve Berrak Tüzünataç ile başrol. 2009'da başlayan Ezel adlı dizide Cansu Dere, Yiğit Özşener, Barış Falay, Berrak Tüzünataç, Tuncel Kurtiz ve Haluk Bilginer ile başrol paylaşmıştır. 2012'de Osman Sınav'ın Yönetmenliğini üstlendiği Tuğçe Kazaz ile Başrollerini paylaştığı Uzun Hikaye adlı Sinema Filminde oynamıştır.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler