MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kerimcan Durmaz'ın darp sonrası fotoğrafı

Sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz'ın geçtiğimiz akşam sahneye çıktığı Samsun'da saldırıya uğramasının ardından yeni gelişmeler yaşandı.

Kerimcan Durmaz'ı çıktığı kafede darp eden ettiği ileri sürülen 4 kişi polise teslim oldu. Teslim olan 4 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Kerimcan Durmaz, olayın ardından "Benimle ilgisi yok. Sadece mekandan uzaklaşırken ayağım burkuldu" demiş, fakat Durmaz'ın saldırıda gözünün morardığı ve kaşının patladığı ortaya çıkmıştı.

Şarkıcı Onur Akay, Twitter hesabından Kerimcan Durmaz'ın darp raporu alırken çekilen fotoğrafını paylaştı.

İşte o fotoğraf:

Kerimcan Durmaz'a gerçekleşen saldırının geçmişi;

Olay Samsun'da bir alışveriş merkezinin içinde bulunan bir eğlence mekanında geçtiğimiz akşam meydana gelmişti. Sahneye çıkan Kerimcan Durmaz'ın konserinde olay çıkmış, Durmaz şişe atılmasının ardından sahneden kaçarken darp edilerek yaralanmıştı. Kerimcan Durman'ın darp edilmesi ile ilgili bugün Irmak Polis Merkezine giden Güney A., Doğukan B., Uğur D. ve Kenan K. polise teslim oldu.

Sağlık kontrolü için Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürülen 4 kişi, polis merkezi çıkışında, "Teknoloji canavarlarına sesleniyoruz, devletin her şeyine hakim olabilirler ama Türk gençliğine hakim olamazlar.

Tek gözlü canavarlar bilsin. Gençliğimizi i...yaptılar. Bunu herkes bilsin" dediler. Gözaltına alınan saldırganların arkadaşları ise polis aracına bindikleri sırada onları alkışlarla karşıladı.

Adliyeye sevk edilen 4 şüpheli, savcılık ifadeleri sonrası çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından adli kontrol altında tutulmak kaydıyla serbest bırakıldı.

Bu arada Durmaz'ın "İşte Benim Stilim"e de katılmayacağı ve 1 aylığına Amerika'ya tatile gideceği öğrenildi...

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler