MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kertenkele 13. bölümü izleyiciyle buluştu

Ekranların çok konuşulan dizisi Kertenkele son bölümüyle Atv ekranlarından izleyiciyle buluştu. Her hafta heyecanlı anların yaşandığı Kertenkele 13. bölümde atanan gerçek imam Azmi, her hafta soluğu mahallede alınca Kertenkele zor durumda kaldı.

Atv'nin ilgiyle izlenen dizisi Kertenkele son bölümüyle sevenleriyle buluştu. 13. bölümde yeni gelişmeler yaşanırken izleyici bu bölümde de ekrana kitlendi. Kertenkele bu hafta yakalanacak mı merak konusu oldu. Her hafta heyecanla beklenen Kertenkele 13. bölümde Zehra nihayet gizli kahramanı Kara Faruk'la baş başa konuşma fırsatı buldu. Kertenkele'nin büyük sırrı bu buluşmada ortaya çıkacak mı merak edildi. Heyecanlı dizi Kertenkele 24 Ocak akşamı ekrana geldi.

Kertenkele 13. bölümde Zehra sonunda gizli kahramanı Kara Faruk'la baş başa konuşma fırsatını yakaladı. Kertenkele'nin büyük sırrı bu buluşmada ortaya çıktı mı merak edildi. Zehra ve Kertenkele'nin arasında bir aşk olmadığını düşünen Semih ise onları bu evliliği yapmaya mecbur bırakan nedeni bulmak için harekete geçti. Malikânede nişan telaşı vardı. Ekrem Bey'in talimatı ile Tülin ve Hale, Zehra ve Ziya Hoca'nın nişanını en iyi ve hızlı şekilde yapmak için çalışmalara başladı.

Kertenkele'yi yakalamaktan vazgeçmeyen Ünsal, tekrar Hale'nin gönlünü kazanma konusunda kararlıydı. Levent, Ünsal amirinin hayatını mahvettiği için mutsuzdu, Selin'in aşkını kalbine gömerek polisliği ve yaşadığı yeri terk etme hazırlığındaydı. Kertenkele son bölümde diğer yandan, Deli Kenan Selin'den yüz bulamadıkça kolunu sakat bırakan Kertenkele'den intikam alma duygusu arttı. Gerçek imam Azmi ise mesleğine olan tutkusuyla her fırsatta soluğu mahallede aldı. Bu durum Kertenkele'yi zor durumda bıraktı. Malikânedeki nişan telaşına rağmen Zehra, Kara Faruk'u son bir kez daha görebilmenin peşine düştü. Zehra'nın, Kara Faruk'a olan duygularının farkında olan Semih, Zehra'nın ilgisini kendisine çekecek bir oyun hazırlıklarına girişti.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler