MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kertenkele 14. bölüm Atv'de ekrana geldi

Timur Acar ve Serra Tokdemir'in başrollerini paylaştığı Kertenkele son bölümüyle izleyenlerinin karşısına çıktı. Merakla beklenen Kertenkele 14. bölümde Semih'in Kara Faruk olduğuna dair iddia Zehra'nın kafasının karışmasına neden oldu.

Atv ekranlarının beğenilen dizilerinden Kertenkele son bölümde Zehra'nın kafası oldukça karışık! Eğlenceli dizinin bu bölümünde Semih'in Kara Faruk olduğuna dair iddialar Zehra'nın kafasının karışmasına neden oldu. Öte yandan Ekrem ise beklediğini aldı ve Hale ile Ünsal'in arası bozuldu. Kertenkele 14. bölümüyle Atv'de ekrana geldi.

ZEHRA'NIN AKLI KARIŞIYOR

Semih, Kara Faruk olduğunu iddia edince Zehra pek inanmasa da kafası karıştı. Kertenkele, Semih'in Kara Faruk olduğunu iddia ederek Zehra'yı etkilemeye çalıştığından habersiz, hastanede Hoca Azmi Bulut'u ziyaret etti. Bu ziyaret, Kertenkele'nin sahte imam olduğunun ilk kez birisi tarafından anlaşılmasına neden oldu. Malikânede nişan için gün sayılırken Ünsal ve Ferruh'un gazetede çıkan haberinin yankıları hala sürdü. Ünsal ve Hale arasındaki ayrılılık giderek geri dönülemez bir hal aldı. Tülin de Ferruh'a yüklenmeye devam etti. Malikâneyi saran nişan telaşı ve Hale ile Ünsal'ın aralarının bozulmasıyla oldukça mutlu olan Ekrem, tesadüfen Zehra'nın bir sırrını öğrendi ve çok sarsıldı. Kertenkele'den hıncını bir türlü alamayan Deli Kenan ise Kertenkele'nin bir kız kardeşi olduğunu öğrendi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler