MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kertenkele 15. bölümde Kertenkele'nin sabrı taştı

Kertenkele son bölümüyle Atv'de ekrana geldi. Komedi ve heyecanın bir araya geldiği Kertenkele 15. bölümde Zehra'yı kandıran Semih, kalbini kırdığı Zehra'nın gönlünü tekrar kazanabilmek için iş yemeğini fırsata dönüştürmeye çalıştı. Bu olay Kertenkele'yi sinirlendirdi.

Atv'nin eğlenceli dizisi Kertenkele son bölümüyle ekrana geldi. Kertenkele 15. bölümde Zehra, Ziya Hoca'nın elini tuttuğunda Kara Faruk'a hissettiklerini hissetmeye başladı ve duruma bir anlam veremedi. Öte yandan kendini Kara Faruk olarak tanıtan Selim'in hareketleri ise Ziya Hoca'nın sabrını taşırmaya başladı. Eğlenceli bir akşam yaşatacak Kertenkele 15. bölüm Atv'de izleyicilerle buluştu.

DELİ KENAN, KERTENKELE'NİN PEŞİNDE

Kertenkele son bölümde Zehra, nişanda dans ederken Kertenkele'nin elini tuttuğu sırada Kara Faruk'a hissettiği duygulara benzer duygular hissetti. Deli Kenan, Kertenkele'yi yakalamak için Kertenkele'nin kız kardeşini bulmaya kararlıydı. Bunun için karakola, Ünsal'dan yardım istemeye gitti. Üstelik abisinin izini bulmaya çalışan Betül de oradaydı.

KERTENKELE'NİN SABRI TAŞIYOR

Bütün bunlar olurken; Zehra ve Selin, şirketlerinin geleceği için oldukça önemli bir iş yemeğine katılmak durumunda kaldılar. Kara Faruk olduğunu iddia ederek Zehra'yı kandıran Semih, kalbini kırdığı Zehra'nın gönlünü tekrar kazanabilmek için bu iş yemeğini bir fırsata dönüştürmeye çalıştı. Kertenkele 15. bölümde Semih'in son oyunu, Kertenkele'nin sabrını taşıran son damla oldu.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler