MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kertenkele 18. bölüm Atv'de ekrana geldi

Eğlenceli dizi Kertenkele son bölümüyle keyifli anlar yaşattı. Kertenkele 18. bölümde Zehra'nın hamile olduğuna dair iddiaların ortalıkta dolaşması Zehra'yı hayli zor durumda bıraktı. Öte yandan bu haberi öğrenen Ekrem büyük şok yaşadı.

Başrollerini Timur Acar ve Sera Tokdemir'in paylaştığı Kertenkele 18. bölümüyle izleyenlerin karşısına çıkmaya hazırlandı. Sevilen dizinin bu bölümünde Zehra'nın hamile olduğuna dair dedikodular Zehra'yı oldukça zor durumda bıraktı. Ayrıca bu haber Ekrem ve Ziya Hoca'yı da oldukça şaşırttı. Kertenkele yeni bölümde Ekrem ve Kenan Zehra ile Kertenkele'yi barıştırmak için plan yaptı... Kertenkele 18. bölüm Atv'de ekrana geldi.

KERTENKELE 18. BÖLÜM ÖZETİ

Melis'in, Zehra'nın hamile olduğunu iddia etmesi Kertenkele son bölümde Zehra'yı oldukça zor durumda bıraktı. Ekrem, öğrendiği bu haberle büyük bir şok yaşadı. Kertenkele de oldukça şaşırdı. Diğer yanda Semih, Kara Faruk'un Ziya Hoca (Kertenkele) olabileceğini düşünmeye başladı. Semih bu şüpheyle Kertenkele'ye bir oyun hazırladı. Kertenkele'nin 'aşk doktoru' olduğuna inanmaya başlayan Ferruh ise evliliği tehlikede olan Ünsal'ı da tavsiyelerinden yararlanması için Kertenkele'nin yanına götürmeye karar verdi.

Kertenkele yakalanma tehlikesiyle karşı karşıya

Kertenkele tekrar Ünsal'a yakalanma tehlikesiyle karşılaştı. Zehra ve Kertenkele'nin ayrılığı, Kenan'ın kulağına kadar gitti. Erkek tarafı olduğuna inanan Kenan, Zehra ve Kertenkele'yi barıştırmak için soluğu malikânede aldı. Torununun bir an önce yuvasını kurmasını isteyen Ekrem, Kenan ile işbirliği yaparak Zehra ve Kertenkele'yi barıştırmak için bir plan yaptı. Kertenkele, ayrılık kararından geri adım atmak istemedi ancak bu onun oldukça büyük bir tehditle karşı karşıya kalmasına sebep oldu.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler