MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kertenkele 26. bölümde nefes kesenler anlar

Kertenkele 26. bölümü ile Atv ekranlarına geldi. Her bölümü merakla beklenen Kertenkele 26. bölümde Ziya Hoca'nın kimliği artık deşifre olmak üzereydi.

Kertenkele 26. bölümüyle izleyicileriyle buluştu. Merakla beklenen dizinin son bölümünde önemli gelişmeler yaşandı. Ziya Hoca olarak kendini takıtan Kertenkele köşeye sıkıştı. Kertenkele 26. bölümünde Kenan, Betül'ün kiminle kardeş olduğunu öğrendi ve Betül'ü takip etmeye başladı.

Heyecanın bir an olsun eksik olmadığı Kertenkele son bölümünde;Zehra Ziya Hoca'nın Kertenkele olduğundan kuşkulanacak pek çok olaya karşı karşıya gelir. Öte yandan Levent'e karşı bir şeyler hissettiğini fark eden Selin, duygularına karşı koymaya çalışır ama her defasında Levent'e karşı daha güçlü duygular beslemeye başladı. Kertenkele 26. bölümü izleyicilerini ekrana kilitleyen sahneleri ile 25 Nisan Cumartesi akşamı Atv ekranlarına geldi.

KERTENKELE 26. BÖLÜM ÖZETİ

Kertenkele'nin bu hafta yayınlanan 25. Bölümünde Ziya hoca yavaş yavaş camideki yerinden olmaya başladı. Kertenkele'nin gizli kimliği olarak ortaya çıkan Ziya Hoca'nın kimliği artık deşifre olmak üzereydi.

Zehra'ya Kara Faruk olduğunu söyleyen Kertenkele, onu kendine aşık edeceğine dair yemin etmişti. Öte yandan Kenan, Betül'ün Kertenkele'nin kardeşi olduğunu öğrenmişti. Öfkeden deliye dönen Kenan, Betül'ün peşine düştü. Semih, Betül'ün ilgisini çekmeye çalışırken Kertenkele buna engel olmaya kararlıydı.

Selin'e aşkını ilan eden Levent ise sevdiği kadının eski sevgilisinin ortaya çıkmasıyla umutsuzluğa düştü. Ama Selin için mücadeleden vazgeçmedi. Dedesine olan bağlılığıyla Kara Faruk'a duyduğu aşk arasında sıkışıp kalan Zehra ikilemde kalmaya devam etti. Şevket'in kumar merakı ise Kertenkele'nin başını bu sefer telafi edilmeyecek şekilde bir belanın içine soktu. Kertenkele hırsızlık yapmak zorunda kaldı. Zehra, Kertenkele'nin peşindeydi; Zehra sahte evlilik yaptığı adamın Kertenkele olduğunu öğrenecek midir?


Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler