MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kertenkele 27. bölüm izleyicisiyle buluştu

Atv ekranlarının beğenilen dizilerinden Kertenkele 27. bölümüyle ekranlara geldi Kertenkele son bölümü izleyicilerine yine keyifli bir akşam yaşatırken, diziye Ünsal Komiser'in Kertenkele'yi amansız takibi damga vurdu.

Zekâsı ve sıra dışı yetenekleri sayesinde İstanbul polisi tarafından bir türlü ele geçirilemeyen profesyonel bir hırsız olan Kertenkele'nin bir anda değişen hayatını keyifli bir şekilde anlatan Kertenkele 27. bölümde yine eğlence vardı. Bu bölümde; Kertenkele kardeşinin kimliğini öğrenmemesi için tüm riskleri göze aldı. Kertenkele'nin son bölümü 2 Nisan Cumartesi akşamı Atv ekranlarına geldi.

Kertenkele kardeşinin kimliğini öğrenmemesi için tüm riskleri göze almıştı. Yeni kavuştuğu kardeşinden ayrılmamak için her şeyi yapmayı göze alan Kertenkele, Zehra'yı ikna edebildi mi?
KERTENKELE KAPANA KISILDI Her geçen gün Levent'e daha çok bağlanan Selin, Levent'e karşı duyduğu kıskançlık hissine direnmek için kendiyle adeta savaşmaktaydı. Levent ve Selin arasındaki ilişkinin ilerlediğini gören Kenan ise çılgına dönmüştü. Diğer tarafta Şevket, başına açtığı iş yüzünden arkadaşından özür üstüne özür diledi. Ama Kertenkele, Şevket'le bağlarını koparır. Arkadaşlıkları bitmişti. Ünsal komiserin amansız takibi ve Zehra'nın onu her an ele vermesi baskısı arasında sıkışıp kalan Kertenkele, polis tarafından bir gece kulübünde sıkıştırıldı. Kertenkele'nin bu sefer kaçacak yeri yoktu.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler