MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kertenkele son bölümde Zehra büyük şok yaşadı

Renkli Atv dizisi Kertenkele 37. bölümüyle dizi severleri ekrana kilitlemeye devam etti. Dizinin son bölümünde Ziya Hoca'yı öldü sanan Zehra, gördüğü manzara karşısınada yıkıldı. İşte, Kertenkele son bölümünde yaşananlar!

Cumartesi akşamlarının vazgeçilmez dizilerinden Kertenkele 37. bölümüyle ekranlardaydı. Eğlenceli senaryosuyla dizi severlerin gönlünde taht kurmayı başaran dizinin bu hafta ekrana gelen bölümü sürprizleriyle yine izleyicilerini şaşırtmayı başardı. Sık sık sosyal medyaya da konu olan dizinin son bölümünde Kertenkele'nin kapısına dayanan Zehra, büyük bir şok yaşarken; Ziya Hoca, iki farklı insan olarak tanındığının farkına vardı. Zekâsı ve sıra dışı yetenekleri sayesinde İstanbul polisi tarafından bir türlü ele geçirilemeyen profesyonel bir hırsız olan Kertenkele'nin değişen hayatını anlatan, başrollerini Serra Tokdemir ve Timur Acar'ın paylaştığı, Kertenkele 37. bölümüyle 17 Ekim Cumartesi akşamı saat 20.00'de ATV'deydi!

KERTENKELE 37. BÖLÜM ÖZETİ

Kertenkele son bölümünde; Kertenkele'nin kapısına dayanan Zehra hiç ummadığı bir durumla karşılaşacak ve bunun sonucunda Zehra ile Melis arasında ipler kopma noktasına gelecekti. Zehra'dan hayatının en onur kırıcı sözlerini duyan Melis için bundan sonra artık her şey çok farklı olacaktı. Her şeyden habersiz öğretmenliğe devam eden Kertenkele ile onu Ahmet Şimşek sanan haylaz öğrencileri arasındaki maceralar devam etmekteydi. Şevket'in Kertenkele'den habersiz kolejdeki kantinin işletmesine talip olması ve Semih'in kız kardeşini Kertenkele'nin okuluna kaydetmesi işleri daha da karmaşık bir hale soktu. Melis'in herkesten gizlediği Kertenkele ile Melis arasındaki arkadaşlık ilerlemekteydi. Kertenkele iki farklı insan olarak tanındığının farkında olarak kim olduğuna dair soru işaretleri ile boğuşurken kendisini Zehra'nın yaşadığı malikânenin kapısında bulacaktı...


Vitrin


En Çok Aranan Haberler