MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kertenkele 43. bölümde büyük tehlike

Atv'nin eğlenceli dizisi Kertenkele 43. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Başrollerini Serra Tokdemir ve Timur Acar'ın paylaştığı dizinin son bölümünde Kertenkele'nin ölümle yüz yüze geldiği anlar nefes kesti. İşte, Kertenkele 43. bölüm detayları!

Kertenkele dizisi eğlenceli senaryosuyla cumartesi akşamlarına renk katmaya devam ediyor. Her hafta büyük bir merakla beklenen ve ilgiyle izlenen Kertenkele 43. bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Zekâsı ve sıra dışı yetenekleri sayesinde İstanbul polisi tarafından bir türlü ele geçirilemeyen profesyonel bir hırsızın, aşık olmasıyla değişen hayatını ele alan dizinin bu haftaki bölümünde ekran başındakiler, hem heyecanlandı hem de kahkahalarına engel olamadı. Kertenkele'nin ölümle yüz yüze geldiği anlar, ekrana kilitledi. Bu Başrollerini Serra Tokdemir ve Timur Acar'ın paylaştığı Kertenkele son bölümü dün kşam saat 20.00'de Atv'deydi!

KERTENKELE 43. BÖLÜM ÖZETİ

Kertenkele'nin Melis'i ölümden kurtarışına şahit olan Zehra öfkeden deliye döner. Kertenkele ise Melis'in tekrar kendisine zarar vermesinden korkmaktadır. İki kadın arasında kalan Kertenkele Zehra'ya kendini affettirmeye çalışır. Ekrem, Melis'in Kertenkele'nin evinde kaldığını öğrendiğinde çılgına döner, ne pahasına olursa olsun Melis'i Kertenkele'den uzak tutacaktır. Ünsal ise Kertenkele'nin ikiz kardeşi Ahmet Şimşek'in yerine geçtiğine inanmaktadır. Bundan dolayı Kertenkele'yi suçüstü yakalamak zorunda olduğunun farkındadır. Ama gözünü o kadar karartmıştır ki, Kertenkele'yi yakalamaya çalışırken suç işler ve tutuklanır. Fakat Ünsal'ın Kertenkele'yi öldürmeden hapse girmeye niyeti yoktur. Sokrat ise Kertenkele'yi öldürmek için büyük bir plan yapar, fakat bilinmeyen bir el bu plana engel olacaktır.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler