MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kertenkele 47. bölümünde büyük sürpriz

Ekranların renkli yapımı Kertenkele 47. bölümüyle yine kahkahalara boğdu. Merakla beklenen Kertenkele 47. bölümümünde Keretenkele ve Ünsal imkansız bir görevi yerine getirmeye çalışırken, büyük sürprizle karşılaştı.

Komedi ve entrika dizisi Kertenkele yepyeni bölümleriyle izleyicilerine kahkaha tufanı yaşatmaya devam ediyor. ATV'nin sevilerek izlenen dizisi Kertenkele 47. bölümüyle izleyicileriyle buluştu. Zekâsı ve sıra dışı yetenekleri sayesinde İstanbul polisi tarafından bir türlü ele geçirilemeyen profesyonel bir hırsızın aşık olmasıyla değişen hayatını eğlenceli bir şekilde ekrana taşıyan dizinin son bölümüne yine Kertenkele'nin zor anları damga vurdu. Timur Acar, Sera Tokdemir, Erdinç Gülener, Dilşad Şimşek, Mehtap Bayrı, Eda Özerkan, Duygu Yıldız, Serkan Kuru gibi isimlerin yer aldığı dizide bu hafta kullanarak Kertenkele'den kurtulamayacağını anlayan Ekrem, malikaneye avukatını çağırır ve bütün dengeleri altüst edecek bir karar aldı ortalık fena karıştı. Ekrem'in herkesi şaşırtacak kararı neydi? Kertenkele ve Ünsal nasıl köşeye sıkıştı? Zehra cephesinde neler vardı? Tüm bu soru işaretleri 26 Aralık Cumartesi akşamı saat 20.00'da ekrana gelen Kertenkele 47. bölümünde yanıt buldu.

KERTENKELE 47. BÖLÜM ÖZETİ

Ekip olarak çalışmayı kabul eden Kertenkele ve Ünsal, neredeyse imkansız bir görevle karşı karşıyaydı; dünyanın en iyi korunan sanat eserini çalmaları gerekiyordu. Görevin zorluğu yetmezmiş gibi Şevket de ayaklarına dolanarak işlerini zorlaştı. Ünsal tarafında zincirlenen Levent ise eski amiri Ünsal'a karşı kin besliyordu ve Ünsal'ı yakalayıp kanuna teslim etmeye kararlıydı. Öte yandan Zehra'nın Kertenkele'yle olan ilişkisini öğrenen Ekrem, Semih'i, Zehra'nın peşine takar ve Semih'e Kertenkele'yi vurması karşılığında reddedemeyeceği bir teklif yaptı. Zehra ise Ekrem'i başka bir sevgilisi olduğu yalanıyla kandırmaya çalışıyordu. Ancak Melis'in Zehra'yı zor durumda bırakacak bir planı vardı. Semih'i kullanarak Kertenkele'den kurtulamayacağını anlayan Ekrem, malikaneye avukatını çağırır ve bütün dengeleri altüst edecek bir karar aldı. Kertenkele ve Ünsal ise imkansız gözüken görevi başarmak üzeredirler ancak son anda hiç beklemedikleri bir şekilde köşeye sıkıştılar.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler