MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kertenkele 52. bölümde Turabi sürprizi

Cumartesi akşamlarının renkli dizisi Kertenkele son bölümüyle yine kasıp kavurdu. Son bölüme Survivor ile tanınan Turabi'nin sahnesi damga vurdu. Kertenkele 52. bölümünde yaşananlar haberimizde!

Cumartesi akşamlarının büyük bir keyifle izlenen dizisi Kertenkele son bölümüyle yine kahkaya boğdu. Zekâsı ve sıra dışı yetenekleri sayesinde İstanbul polisi tarafından bir türlü ele geçirilemeyen profesyonel bir hırsız olan Kertenkele'nin maceralarını ekrana taşıyan dizinin 52. bölümünde sürprizler ve yeni heyecanlar vardı. Timur Acar, Sera Tokdemir, Erdinç Gülener, Dilşad Şimşek, Mehtap Bayrı, Eda Özerkan, Duygu Yıldız, Serkan Kuru gibi isimlerin oyuncu kadrosunda bulunduğu dizide bu hafta Gizem ve Zehra iddiaya girdi. Hicabi ve Gizem arasında romantik ve renkli anlar yaşadı. İşte, Kertenkele son bölümünde yaşananlar!

KERTENKELE 52. BÖLÜM ÖZETİ

Geçtiğimiz hafta Semih'e yakalanan Kertenkele-Ünsal arasında ipler gerildi. Öfkeden deliye dönen Ünsal Kertenkele'den "Aldıklarını geri vereceksin" diyerek hesap sordu. Zehra ve Gizem arasında ise başka bir çekişme yaşanıyordu. İkili "Hicabi" iddiasına girdi. Gizem istediği erkeği hatta Hicabi'yi bile kendine aşık edebileceği konusunda ısrar ederken; Zehra da bu iddianın tersini savundu. İddiayı kaybeden taraf diğerinin istediğini yapacaktı.

KERTENKELE'DE TURABİ SÜRPRİZİ

İzleyicilerin yine çok eğlenceli anlara tanık olacağı Kertenkele'ye asıl damga vuracak gelişme ise kadroya transfer olan yeni isim oldu. Peki bu yeni isim kim? Survivor All Star şampiyonu Turabi Çamkıran, ATV ekranlarının ilgiyle takip edilen dizilerinden Kertenkele'de! Şampiyon olduktan sonra ekranlardan uzak kalan Turabi, bu hafta itibariyle Kertenkele'de boy gösterecek. Turabi Çamkıran bundan böyle, "Kertenkele" dizisinde "Kara Kemal" karakterine hayat verdi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler