MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Timur Acar ve Eda Özerkan çiftinden ciddi adım

Kertenkele dizisinde tanışıp aşk yaşayan Timur Acar ve Eda Özerkan'tan evlilik için ilk ciddi adım geldi. Dizide Kertenkele karakterini canlandıran Timur Acar ve Eda Özerkan'la sözlendi.

Bir dizi aşkı daha evliliğe doğru gidiyor. Kertenkele'nin setin tanışıp beraber olmaya başlayan Timur Acar ile Eda Özerkan evlilik için ilk ciddi adımı attı. Cumartesi akşamlarının başarılı dizisinde birbirlerini bulan ikili, sözlendi. Dizinin başrol oyuncusu Kertenkele'ye hayat veren Timur Acar, hafta sonu ailesinden istediği Eda Özerkan'la yüzük taktı. Eda Özerkan'ın Bostancı'daki evindeki gerçekleşen tören ailelerin katılımıyla sade ve samimi bir havada geçti. Timur Acar, söz kesme merasiminde Özerkan'a özel tasarım pırlanta yüzük taktı.Kertenkele setinde tanışan çift, geçen yıldan beri birlikte olan ikili çok mutlu olduklarını söyleyerek baharda da düğün yapmak istediklerini söyledi.

TİMUR ACAR KİMDİR?

Timur Acar 22 Aralık 1979, Sakarya'lı Alman doğumlu türk oyuncudur.Almanya'da çocukluğu geçen Timur Acar, 17 Ağustos 1999 tarihinde meydana gelen depremden sonra ailesinin memleketi olanSakarya'nın Karasu ilçesine yerleşmiştir. Gürcü asıllı olan ailesinin kökeni ise Batum'a dayanmaktadır. Moda Sahnesi'nin kurucuları arasında yer almaktadır. 1999 yılında tiyatro ile ilgilenmeye başladı ve 9 Eylül Üniversitesi'nde eğitim aldı. Kurşun Yarası, Avrupa Yakası ve Akasya Durağı gibi dizilerde yer alarak tanınmaya başladı. 2013 yılında Bebek İşi adlı dizide Murat rolünü oynadı. Şu anKertenkele dizisinde Kertenkele, Ziya Hoca ve Kara Faruk rollerini üstleniyor. Tiyatro dışında başlıca hobisi olarak müzik tutkusu da bulunmaktadır. 2007 yılında evlilik yapan sanatçı 2009 yılında boşanmıştır.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler