MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kertenkele son bölümde Zehra gerçekleri öğrendi

Atv'nin sevilen dizilerinden Kertenkele son bölümünde sürprizlerle dolu gelişmeler yaşandı. Kertenkele 36. bölümünde Kertenkele'nin öldüğünü sanan Zehra onu karşısında görünce büyük şok geçirdi. İşte, eğlenceli dizide yaşanan son gelişmeler!

Yeni sezona iddialı bir başlangıç yapan Kertenkele 36. bölümüyle devam etti. Her hafta cumartesi akşamlarına damga vurmayı başaran dizinin bu haftaki bölümünde sürpriz gelişmeler arka arkaya geldi. Başrollerini Serra Tokdemir ve Timur Acar'ın paylaştığı Kertenkele son bölümünde Ziya Hoca'nın ölmediği ortaya çıktı, Zehra büyük bir şok yaşadı Hala hiçbir şey hatırlamayan Kertenkele ise uyum sorunu nedeniyle başını belaya sokmayı sürdürdü. Zekâsı ve sıra dışı yetenekleri sayesinde İstanbul polisi tarafından bir türlü ele geçirilemeyen profesyonel bir hırsız olan Kertenkele'nin değişen hayatını anlatan Kertenkele 36. bölümüyle 3 Ekim Cumarttesi akşamı saat 20.00'de ATV'deydi!

KERTENKELE 36. BÖLÜM ÖZETİ

Kertenkele son bölümünde; Kertenkele'yi gören Zehra şoktaydı. Her şeyden habersiz olan Kertenkele'nin tek derdi ise kendisini takip eden Ünsal'dan kurtulmaktı. Tam yakalanmak üzere iken hiç ummadığı birisi ona yardım etti. Kertenkele ile karşılaştıktan sonra travma yaşayan ve yataklara düşen Zehra ise Kertenkele'ye ulaşmak için her yolu deneyecekti. Kendisini Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Ahmet Şimşek sanan Kertenkele ise her şeyden habersiz öğretmenliğe uyum sağlamaya çalışmaktaydı, fakat bu hiç de öyle kolay değildi. Kertenkele'nin uzlaşmaz tavırları başına bela açtı, okulu basmaya gelen öfkeli bir mafya babası ile karşı karşıya geldi. Kertenkele'nin yaşadığını herkesten ve özellikle Zehra'dan gizleyen Melis ise vicdan azabı ile Zehra'ya duyduğu intikam duygusu arasında kalacaktı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler