MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kertenkele son bölümde Zehra kaçırılıyor

Atv ekranlarının beğenilen dizilerinden Kertenkele son bölümü cumartesi akşamı izleyenleriyle buluştu. Kertenkele 9. bölümde Kara Faruk'u yakalamak için her şeyi göze alan Deli Kenan, bunu gerçekleştirebilmek için Zehra'yı kaçırmayı göze aldı.

Baştollerini Timur Acar ve Serra Tokdemir'in paylaştığı Kertenkele 9. bölümüyle izleyenlerinin karşısına çıktı. İstanbul polisinin bir türlü eline geçiremediği 'Kertenkele' lakaplı profesyonel bir hırsızın hikayesini konu alan dizinin bu bölümünde Zehra'nın kaçırılması ortalığı hareketlendirdi. Hem Kertenkele hem de Komiser Ünsal, Zehra'yı kaçıranların elinden kurtarmak için harekete geçti. ATV ekranlarının beğenilen dizisi Kertenkele son bölümüyle 20.00'da ekrana geldi.

Kertenkele 9. bölümde Kara Faruk'u yakalamak isteyen Deli Kenan, bunu gerçekleştirebilmek için Zehra'yı kaçırdı. Zehra'nın kaçırılması ortalığı karıştırdı. Kertenkele, Zehra'yı kimin kaçırdığını öğrenmeye çalışırken, Komiser Ünsal ise Zehra'nın kaçırılma haberini duymasıyla birlikte harekete geçti. Ekrem Bey ise olanlardan bihaberdi. Bu sebepten ötürü herkes olanların duyulmaması için Kertenkele son bölümde titiz davranmaktaydı.

Zehra'yı kurtarmak isteyen Kertenkele, Kara Faruk maskesiyle Deli Kenan'ın mekanına gider ancak olaylar onun planladığı şekilde gelişmez. Kertenkele için asıl sürpriz ise kız kardeşi hakkında alacağı beklenmedik haber olur.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler