MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kertenkele son bölümü yayınlandı

Atv ekranlarının eğlenceli dizilerinden Kertenkele 25. bölümüyle izleyenleriyle buluştu. 25. bölümde Kertenkele, Zehra'ya Kara Faruk'un aslında kendisi olduğunu söyledi ve onu kendine aşık etmek için elinden geleni yaptı.

Ekranların komedi türündeki dizisi Kertenkele 25. bölümde Kertenkele'nin maceraları kaldığı yerden devam etti. Cumartesi eğlencesi Kertenkele son bölümde dedesi ve Kara Faruk'a duyduğu aşk arasında ikilemde kalan Zehra kendini gece âlemlerine verdi; fakat onu orada tehlikeli sürprizler beklemekteydi. Kertenkele 25. bölümü 18 Nisan Cumartesi akşamı saat 20.00'de ATV ekranlarında yayınlandı.

KERTENKELE 25. BÖLÜM ÖZETİ

Kertenkele 25. bölümde Zehra'ya Kara Faruk olduğunu söyleyen Kertenkele, Zehra'yı kendine âşık edeceğine dair yemin etti. Öte yandan Kenan, Betül'ün Kertenkele'nin kardeşi olduğunu öğrenmişti. Öfkeden deliye dönen Kenan, Betül'ün peşine düştü. Semih, Betül'ün ilgisini çekmeye çalışırken Kertenkele buna engel olmaya kararlıydı. Selin'e karşı duygularını ilan eden Levent ise sevdiği kadının eski sevgilisinin ortaya çıkmasıyla umutsuzluğa düştü. Ama Selin için mücadeleden vazgeçmeyecekti.

Kertenkele 25. bölümünde dedesine olan bağlılığıyla Kara Faruk'a duyduğu aşk arasında sıkışıp kalan Zehra ise kendini gece âlemlerine verdi; fakat onu orada tehlikeli sürprizler beklemekteydi. Öte yandan Şevket yine bir yolunu bulup herkesin başını belaya sokmuştu. Deli Kenan'ın Betül'ün peşine düştüğünü öğrenen Kertenkele kardeşini koruyabilmek için bu sefer abisi olduğunu söyleyecek miydi?

Vitrin


En Çok Aranan Haberler