MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kertenkele son bölümünde şok gelişme

Kertenkele 30. bölümü nefesleri kesti. Merakla beklenen Kertenkele son bölümünde Kenan'ın hafızası yavaş yavaş yerine gelmeye başladı.

Ekranların renkli yapımlarından Kertenkele son bölümü izleyicilerine yine keyifli bir akşam yaşattı. Başrollerinde Timur Acar ve Serra Tokdemir'in yer aldığı dizinin son bölümünde macera ve komedi eksik olmadı. Eğlenceli dizinin bu bölümünde heyecanlı gelişmeler yaşandı. Kenan'ın hafızasının geri gelişiyle birlikte Kertenkele'nin başı iyice belaya girdi. Kertenkele 30. bölümü heyecan dolu sahneleriyle 23 Mayıs Cumartesi akşamı saat 20.00'da Atv'de izleyicileriyle buluştu.

KERTENKELE 30. BÖLÜM ÖZETİ

Atv ekranının sevilen dizisi Kertenkele'de 30.bölümde Kenan'ın hafızasının geri gelmesiyle işler iyice karıştı. Öte yandan Kertenkele'nin Ünsal'dan önce kamera kaydına ulaşması gerekiyordu. Eniştesini oyalamak için sancılanmış numarası yapan Zehra, kendini hastanede buldu. Zehra'nın sahte hamileliği ortaya çıktı mı?Kertenkele'nin hiçbir şekilde kabul etmeyeceği Semih-Betül ilişkisi derinleşmekteydi, üstelik Kertenkele'nin bundan haberi bile yoktu.

Başrollerinde Timur Acar, Sera Tokdemir, Erdinç Gülener, Selahattin Taşdöğen'in oynadığı dizide Malikanede kendini Kertenkele'nin ablası olarak tanıtan Cansu ise yeni tehlikelere yol açtı. Artık kader birliği yapan Zehra ve Kertenkele, zorluklara karşı birlikte mücadele edeceklerdi. Aralarındaki yakınlaşma güçlenirken Zehra, Kertenkele'nin Kara Faruk olduğunu sonunda öğrenecek miydi?

KERTENKELE EKİBİNE YENİ İSİM

Kertenkele'nin oyuncu kadrosuna bir yeni ünlü ismi daha ekledi. Başrollerini Timur Acar ve Sera Tokdemir'in paylaştıkları sevilen dizi, Kertenkele'nin oyuncu kadrosuna dahil olan başarılı oyuncu Buket Aslan, bundan böyle Kertenkel'de "Yeliz" karakterine hayat verecek.

Başarılı oyuncu dizide, uzun bir süre önce fırtınalı bir aşk yaşadığı, fakat aradan geçen zamana rağmen yerine hiç kimseyi koyamadığı Kertenkele'nin eski sevgilisini canlandıracak. Zehra ile Kertenkele'nin arasını karıştıracak olan Yeliz karakteri, ilerleyen bölümlerdeki farklı sürprizleriyle, ekran başındaki seyircilere oldukça heyecanlı anlar yaşatacak.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler