MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kim Kardashian çırılçıplak çöle düştü

Dünyaca ünlü televizyon yıldızı Kim Kardasian her yaptığıyla olmaya devam ediyor. 34 yaşındaki yıldız Kim Kardashian bu kez de vücudundaki beyaz boyalarla çölün ortasında çırılçıplak poz verdi.

Bitmek bilmeyen sürprizleriyle yazılı ve sosyal medyada gündemde kalmayı başaran Ermeni asıllı Amerikalı reality şov yıldızı Kim Kardashian, takipçilerini bir kez daha ekran başına kilitleyecek bir sürpriz yaptı. Sansasyonel yıldız Kim Kardashian, yayınlanan şovlarının son bölümünde bir kez daha kameraların karşısına geçerek çırılçıplak poz verdi ancak bu kez çölün ortasındaydı.

Kim Kardashian sadece beyaz boyalarla çölün ortasında çırılçıplak poz verdi, ünlü yıldızın çekimler esnasındaki rahat tavırları da dikkatlerden kaçmadı.

ÇIPLAK OLMAYI SEVİYORUM

Keeping Up with the Kardashians'ın son bölümünde web sitesi için çırılçıplak pozlar veren Kim Kardashian, eğlenceli ve değişik şeyler yapmaktan hoşlandığını ayrıca çıplak olmayı da sevdiğini belirtti. Sedef hastalığı olduğunu söyleyen yıldız, "Bu konuda yapabileceğim bir şey olmadığı için rahatım" diye konuştu.

KİM KARDASHİAN KİMDİR?

21 Ekim 1980'te doğan Kim Kardashian, baba tarafından Ermeni, anne tarafından Hollanda ve İskoç asıllıdır. Daha çok sosyal hayatıyla ve çıplak görüntüleriyle gündeme düşen Kim Kardashian, televizyon kanalında yayınlanan Keeping Up with the Kardashians ve Kourtney and Kim Take New York adlı reality showlar ile bilinir. Bunların yanı sıra prodüktörlük, modellik, şarkıcılık, aktrislik, stilistlik ve iş kadınlığı faaliyetlerinde bulunmaktadır.

Kardashian günümüze değin çeşitli parfümler çıkarmıştır, oldukça ünlü dergilere poz verip dergi kapaklarında yer almıştır, konuk oyuncu veya juri üyesi olarak çok sayıda televizyon yapımında rol almıştır, Amerikan ABC kanalında yayınlanan Dancing With the Stars adlı televizyon formatında yarışmıştır. America's Next Top adlı programda konuk jüri üyeliği yapmıştır. Carmen Electra ile birlikte Acayip Bir Film ve Vadinin Melekleri adlı sinema filmlerinde, How I Met Your Mother, Beyond the Break gibi dizilerde de rol almıştır. 2010 yılında ise kız kardeşleri Kourtney ve Khloé ile Kardashian Konfidential adında bir otobiyografik kitap yayımlamıştır.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler