MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kim Kardashian'ın babası kadın oldu

Kim Kardashian'ın TV yıldızı üvey babası Bruce Jenner'ın cinsiyet değiştireceği biliniyordu. Kadın kıyafeti giyinen Bruce Jenner'ın, önceki gün objektiflere yakalandı.

Kim Kardashian'ın üvey babası Bruce Jenner'ın cinsiyet değiştirmek istediği bir süredir biliniyordu. Bruce Jenner bu söylentileri doğrular şekilde objektiflere yakalandı. 65 yaşındaki altı çocuk babası TV yıldızı, ilk kez bu şekilde görüntülendi.

Katıldığı bir televizyon programında konuşan Kim Kardashian, Bruce Jenner'ın her zaman yanında olduğunu ve kendisini desteklediklerini belirtmişti. Ancak Bruce Jenner'la 24 yıl evli kalan Kris Jenner'ın bu durumdan rahatsızlık duyduğu biliniyor.

Kim Kardashian'ın annesi Kris Jenner'ın bir süre önce yollarını ayırdığı kocası Bruce Jenner'ın kadın olmak istediği bir süredir söyleniyordu. Bruce Jenner'ın yakında operasyon geçirip cinsiyetini değiştireceği ve ailenin desteklediği de söylentiler arasındaydı.
Kim Kardashian'ın 65 yaşındaki üvey babası Bruce Jenner'ın kadına dönüşme süreci de adım adım bir belgesele dönüştürülecek. Kardashian- Jenner ailesinin yakını olan kişi People dergisine, Bruce Jenner'ın ailesinin bir süredir bu fikre alışmaya çalıştığını ve sonunda da yavaş yavaş bu kararı onayladıklarını söyledi.

BRUCE JENNER KİMDİR?

Bruce Jenner, ABD'li eski dekatlet ve işadamı. 1972 Münih Olimpiyatları'nda branşında onuncu olduktan sonra büyük bir hırsla 1976'ya hazırlandı. Montréal Olimpiyat Oyunları'nda dekatlonda 8617 puanla dünya rekoru kırarak şampiyon oldu.

Üç kez evlenen Bruce Jenner, altı çocuk babası. İlk evliliğini yaptığı Chrystie Crownover'dan 36 ve 34 yaşında iki çocuğu olan Bruce Jenner'ın ikinci evliliğini yaptığı Linda Thompson'dan da 33 ve 31 yaşlarında iki oğlu var.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler