MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kim Kardashian'ın babasından "kadınım" itirafı!

Kim Kardashian'ın üvey babası Bruce Jenner geçtiğimiz günlerde kadın kıyafetiyle objektiflere yakalanmıştı. ABD'li televizyon yıldızı Kim Kardashian'ın üvey babası Bruce Jenner, katıldığı programda "Ben bir kadınım. Bu yalanı daha fazla yaşayamayacağım" dedi.

Kim Kardashian'ın annesi Kris Jenner'ın bir süre önce yollarını ayıran Bruce Jenner, cinsiyet değiştirme ameliyatı geçirerek kadın olacağını açıkladı. Ünlü sunucu Diane Sawyer'a konuşan Jenner, "Ben bir kadınım. Bu yalanı daha fazla yaşayamayacağım" açıklamasında bulundu.

ABD'li televizyon yıldızı Kim Kardashian'ın 65 yaşındaki üvey babası Bruce Jenner, cinsiyet değiştireceğini Ünlü sunucu Diane Sawyer'ın programında ilk kez itiraf etti. Diane Sawyer'ın sorularını yanıtlayan Jenner, uzun bir süredir yapılan dedikodulara noktayı koydu. Jenner, "Ben bir kadınım. Bu, erkek olarak verdiğim son röportaj olacak. Çocukluktan beri kendimi kadın gibi hissediyordum. Bruce bir yalanı yaşıyor. O bir yalan değil. Bunu daha fazla yapamayacağım." dedi.

CİNSEL TERCİHİM AYNI

Eski olimpik atlet Bruce Jenner, homoseksüel olmadığını ve hiçbir zaman bir erkekle beraber olmayacağını söyledi. Kadınlardan hoşlanmaya devam edeceğini de sözlerine ekledi. Yakında cinsiyet değiştirme ameliyatı geçireceğini söyleyen Bruce Jenner, kadın olduğunda alacağı ismi ise açıklamadı.

Kim Kardashian'ın annesi olmak üzere üç kez evlenen Bruce Jenner, eski eşlerinin yaşadığı cinsiyet çatışmasından haberdar olduğunu söyledi ve1980'li yıllarda kadın olmak için hormon ilaçları kullanmaya başladığını ancak korkup bıraktığını dile getirdi.

Çocukları ve eski eşi Kris Jenner da atlete destek oldu. Khloe ve KimK ardashian ile öz kızları Kylie ve Kendall Jenner da babalarına destek tweetleri attı. Eski eşi Kris ise ünşü atleti çin'kahramanım' yorumunu yaptı. Jenner ayrıca, üvey kızı Kim Karsashian ve öz kızları Kylie ile Kendall'ın kendisini kadın kıyafeti giyerken gördüğünü söyledi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler