MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kim'in kardeşi Khloe Kardashian'dan kaset itirafı

Skandallar kraliçesi Kim Kardashian'ın son günlerde en çok dikkat çeken kardeşi Khloe Kardashian son günlerin en çok konuşulan ismi oldu. Kim Kardashian'ın seks kaseti hatırlatılan Khloe Kardashian, kendisinin de eski eşiyle kaseti olduğunu itiraf etti.

Kim Kardashian ve kardeşlerinin skandalları bitmek bilmiyor. Neredeyse her hafta yeni bir haberle gündeme gelen Kardashian kardeşlerden Khloe Kardashian, bu haftanın en çok konuşulan ismi oldu. Birkaç gün önce Watch What Happens adlı sohbet programında verdiği pozla gündeme gelen Khloe Kardashian, bu kez başka bir programa itirafıyla damga vurdu. Kim Kardashian'ın verdiği kilolarla dikkat çeken kız kardeşi Khloe Kardashian, eski eşiyle cinsel içerikli kasetlerinin olduğunu itiraf etti.

ABD medyasında çıkan haberlere göre; 31 yaşındaki Khloe Kardashian, ablası Kim Kardashian'ın Ray J. ile olan seks kaydının hatırlatılması üzerine çarpıcı bir itirafta bulundu. Khloe Kardashian, ünlü şovmen Andy Cohen'in "Sen hiç seks kaseti kaydettin mi" sorusuna gündemde bomba etkisi yaratan şu yanıtı verdi: "Tabii ki eski kocamla seks yaparken kendimi kaydettim. Şu ufak kameraları hatırlıyor musunuz? Cebinize koyduğunuz ufak video kameralar.... Bir ara favorimdi" dedi. Khloe Kardashian, kayıtları gizli bir yerde sakladığını söyledi.

KİM KARDASHİAN NE DEMİŞTİ?

Kim Kardashian'ın yıllar önce şarkıcı Ray-J ile çektiği seks kasetinin basına sızmış, şimdilerin ünlü reality şov yıldızı bu kaset sonrasında dünyaca tanınmıştı. Kim Kardashian, 2012'de ortaya çıkan bu kaset için; "Bakın, o zamanlar 22 yaşındaydım ve yıllardır beraber olduğum erkek arkadaşımla çiftlerin yaptığı şeyleri yapıyorduk. Tanıdığım birçok çift seks kaseti ve benzeri şeyler yapıyor. Ancak o zaman bunun böyle bir skandal yaratacağını düşünmemiştim" açıklamasında bulunmuştu.

KHLOE KARDASHİAN KİMDİR?

Keeping Up with the Kardashians adlı reality show ile bilinen Khloe Kardashian, 27 Haziran 1984'te doğdu. Ermeni, İskoç ve Hollanda asıllı olan ünlü reality show yıldızı, son aylarda verdiği kilolarla gündeme geliyordu. 2009'da profesyonel basketbolcu Lamar Odom ile evlenen Khloe Kardashian, 2015 Temmuz ayında boşandı.

KİM KARDASHİAN KİMDİR?

21 Ekim 1980 doğumlu olan Kim Kardashian, Marymount Lisesi'nden mezun olduktan sonra babasına ait olan müzik pazarlama firmasında çalışmıştır. Kim Kardashian, daha çok sosyal hayatıyla, seks kasediyle, orijinal versiyonu ile E! televizyon kanalında yayınlanan Keeping Up with the Kardashians ve Kourtney and Kim Take New York adlı reality showlarıyla bilinir. Carmen Electra ile birlikte Acayip Bir Film ve Vadinin Melekleri adlı sinema filmlerinde, How I Met Your Mother, Beyond the Break gibi dizilerde rol alan seksi yıldız, 2012 Nisan ayından beri Kanye West ile beraberdir ve bu evlilikten bir kızı vardır.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler