MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kiralık Aşk 11. bölümü finaliyle şoke etti

Kiralık Aşk son bölümü, sürprizlerle dolu sahneleriyle ekrana geldi. Kiralık Aşk 11. bölümünde Defne, Ömer'in hamleleriyle köşeye sıkıştı. Öte yandan Defne'yi kovdurmaya çalışan Yasemin, büyük bir şok yaşadı! Kiralık aşk 11. bölümüyle 28 Ağustos Cuma akşamı Star Tv'de ekrana geldi.

KİRALIK AŞK 11. BÖLÜM 2. FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN

Ekranlara yeni bir soluk getiren Kiralık Aşk 11. bölümü oldukça çarpıcı ve heyecan dolu gelişmeleriyle izleyicilerinin karşısına çıktı. Ömer ve Defne'nin oyunla başlayan ancak gerçeğe dönüşen aşkını anlatan dizinin bu bölümünde Defne, köşeye sıkıştı. Dizinin başından beri kendi duygularını anlamaya çalışan Ömer ise bu kez Defne'yi itirafa zorladı. Başrollerini Elçin Sangu ve Barış Arduç'un paylaştığı Kiralık Aşk 11. bölümünde her şeyi başlatan isim Neriman da boş durmadı. Yaz sezonunda başlayan ancak yüksek reyting oranıyla yeni sezonu da garantileyen Kiralık Aşk 11. bölümü 28 Ağustos akşamı Star Tv'de ekrana geldi.

KİRALIK AŞK 11. BÖLÜM ÖZETİ

Kiralık Aşk dizisinin ekrana gelen son bölümünde; Defne ve Ömer yeni bir dönemece girdi. Dizinin başından beri Ömer'den kaçan Defne, sonunda köşeye sıkıştı. Artık Defne'nin hislerinden emin olan Ömer, bu işin peşini bırakmamaya kararlıydı. İkilinin arasında müthiş bir kaçma kovalamaca başladı. Bu oyunun içinde Defne ve Ömer sürprizlerle karşılaştı. Kiralık Aşk 11. bölümünde gizli gerçek ortaya çıktı ve bütün şirket Defne'nin Passionis'in mankeni olduğunu konuşulmaya başladı. Olayların nereye varacağını herkes merak içinde beklerken, bu gelişme hiç beklenmedik bir şekilde Yasemin'i ummadığı bir yola soktu. Neriman'ın ise etekleri zil çalmaya başladı. Israrla Defne'yle tanışmak isteyen Hulusi organizasyon yapma telaşına girdi. Kendisi bu işlere koşturuyorken, şirkette çalışmaya başlayan Necmi'ye de manevralar yaptırmaya devam etti.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler