MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kiralık Aşk son bölümde Ömer ve Defne, otel odasında başbaşaydı

Kiralık Aşk son bölümüyle yine ekranların en çok izlenen dizisi oldu. Star ekranlarının fenomen dizisi Kiralık Aşk 12. bölümünde Ömer ve Defne çiftinin romantik sahneleri ekrana kilitledi. İşte, Kiralık Aşk son bölüme damga vuran o sahneler!

KİRALIK AŞK 12. BÖLÜM 2. FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN!

Star ekranlarının reyting rekortmeni dizi Kiralık Aşk 12. bölümü ile izleyicilerin karşısına çıktı. Eğlenceli senaryosu ve güçlü kadrosuyla izleyicilerin gönlünde taht kuran dizisi Kiralık Aşk 12. bölümünde Defne-Ömer çifti aşklarını artık daha fazla gizleyemedi. Geçtiğimiz hafta Ömer'in hamleleriyle daha fazla kaçamayacağını anlayan Defne, bu bölümde duygularıyla yüzleşti. Ömer ve Defne'yi ayırmak isterken, daha da yakınlaşmalarını sağlayan Yasemin ise bunalıma girdi. Başrollerini Elçin Sangu ve Barış Arduç'un paylaştığı Kiralık Aşk 12. bölümüyle 4 Eylül Cuma akşamı Star Tv'de ekrana geldi.

KİRALIK AŞK 12. BÖLÜM ÖZETİ

Kiralık Aşk yeni bölümünde izleyiciler, sık sık kaçak bakışmalar, imalı cümleler, gizli buluşmalarla karşı karşıya geldi. Defne ve Ömer için artık hayat bambaşka akmaya başladı. Her şey ikisinin arasında, henüz kimse bilmiyor, kimse görmüyor ve kimse fark etmiyordu. Acaba girdikleri bu gizli yol ikiliyi aşkın hangi haline götürdü? Kiralık Aşk 12. bölümündeYasemin ise kovulduğu için bunalıma girdi. Evinden bile çıkmamaya başladı. Ama onu ayağa kaldırmak için hiç beklemediği birini yanı başında buldu: İsmail'i. Necmi, kendini şirket gezisi organizasyonuna kaptırmışken diğer yanda Neriman fırtınalar estirdi. Ve sonunda Hulusi ve Defne'yi buluşturdu! Peki Neriman, bu işi kazasız belasız atlatabildi mi?

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler