MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kiralık Aşk 15. bölümüyle nefesleri kesti

Kiralık Aşk izleyicilerinin karşısına yine bomba sahneleriyle çıktı. Kısa sürede Cuma akşamlarının vazgeçilmezi olan Kiralık 15. bölümünde Defne'den sürpriz bir itiraf geldi. Peki, Ömer'in cevabı ne oldu. İşte, Kiralık Aşk son bölümünde yaşananlar!

KİRALIK AŞK 15. BÖLÜM 2. FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN!

Star Tv'nin sevilen romantik komedi dizisi Kiralık Aşk 15. bölümü ile ekran macerasının sürdürdü. Herkesin merakla beklediği Kiralık Aşk son bölümünde bu kez roller değişti: Ömer kaçarken, Defne kovaladı. Eski Türk filmi tadındaki senaryosu, dinamik kadrosu ve eğlenceli sahneleriyle ilgi odağı olmayı başaran Kiralık Aşk 15. bölümünde Neriman'ınm tehditlerinden kurtulmak isteyen Defne, gerçekleri anlatmayı kafasına koydu. Peki, başarılı olabildi mi? Başrollerini Elçin Sangu, Barış Arduç, Salih Bademci, Sinem Öztürk, Nergis Kumbasar ve levent ülgen'in paylaştığı Kiralık Aşk'ın son bölümü 2 Ekim Cuma akşamı yayınlandı.

KİRALIK AŞK 15. BÖLÜM ÖZETİ

Kiralık Aşk son bölümünde; Defne her şeyi anlatmaya karar verdi! Neriman'ın oyunundan ancak böyle sıyrılabildi. Ömer'in kalbi paramparça, aklı ise sorularla doluydu. Birlikte bu açmazdan çıkabildiler mi? Yeniden birlikte olmanın yolunu bulabildiler mi? Defne ise Ömer'in peşindeydi. Eninde sonunda kendisini dinlemeye ikna etti. Bu arada Deniz geldi. Hem de gümbür gümbür ve bu geri dönüş büyük bir savaşın başlangıcı oldu! Sinan'ın, Yasemin'in, Necmi'nin ve en önemlisi Defne'nin tarafını seçmesi lazımdı. Sude ise gelişiyle bütün dinamikleri alt üst etti. Arkasında sırlarla, sorulacak hesaplarla çıkıp geldi. İsmail'in Yasemin'le ilişkisi, şok bir gelişmeyle birden bire yön değiştirdi. Yasemin, İsmail'i çok ama çok şaşırttı. Defne Ömer'siz, Ömer Defne'siz yapamıyordu. Aşk, onları yeniden bağladı ama nasıl?

KİRALIK AŞK'TA YENİ OYUNCU

Kiralık Aşk'ta Neriman'ın kızını canlandıracak isim sonunda netleşti. Yeni jenerasyonun sevilen yüzlerinden biri olan Melisa Şenolsun, Sude karakteriyle dizinin kadrosuna dahil oldu. Melisa Şenolsun, Kiralık Aşk'ta Neriman'ın Sinan yüzünden ülkeyi terk eden ve annesinin isteği üzerine geri dönen kızını canlandıracak.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler