MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kiralık Aşk son bölümüyle nefes kesti

Kiralık Aşk 16. bölümüyle izleyicilerle buluşmaya devam etti. Star Tv ekranlarının reyting rekorları kıran dizisi Kiralık Aşk son bölümünde sürpriz gelişmeler arka arkaya geldi. İşte, Barış Arduç ve Elçin Sangu'nun başrollerini paylaştığı Kiralık Aşk son bölümünde yaşananlar!

KİRALIK AŞK 16. BÖLÜM 2. FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN!

Ekranların reyting rekortmeni dizisi Kiralık Aşk son bölümü izleyenlere yine keyifli anlar yaşattı. Cuma akşamlarının soluksuz izlenen dizisinin 16. bölümünde Defne Ömer'siz, Ömer Defne'siz yapamadı. Başladığı günden beri, bütün bölümleri çok ses getiren, Elçin Sangu ve Barış Arduç'un başrollerini paylaştığı Kiralık Aşk son bölümünde diziye dahil olan yeni isimler ortalığı karıştırdı. Defne ve Ömer yaşadıkları çıkmazdan kurtulabildi mi? İkili, yeniden birlikte olmanın yolunu bulabildi mi? Ömer'e kimden bir sürpriz paket geldi? Tüm bu soru işaretleri ve daha fazlası Kiralık Aşk 16. bölümünde yanıt buldu.

KİRALIK AŞK 16. BÖLÜM ÖZETİ

Kiralık Aşk son bölümünde; Ömer'in geçmişinden gelen yabancı isim kafaları karıştırdı. Defne ve Ömer yüzleştiler. Aşk onları birbirine bağlayacak mı? merak konusu oldu. Ancak ikilinin arasındaki engeller bir türlü aşılamadı. Defne'nin de bu engelleri aşmak için yaptığı planları işe yaradı mı? Ömer'in karsısında artık bambaşka bir Defne vardı. İsmail, Yasemin'in son hareketinden sonra ne yaptı? Sude, Sinan'ın içini yakanın kim olduğunu buldu! Deniz ise beklenenden çok daha güçlü bir düşman olarak Ömer'in kışını başlattı. Peki ya bu sırada Ömer'in geçmişinden gelen ve bütün dengeleri değiştirecek o kişi kimdi?

KİRALIK AŞK'TA DENGELERİ ALT ÜST EDEN İSİM

Star Tv ekranlarının reyting rekorları kıran Kiralık Aşk dizisine 16. bölüm itibariyle yeni bir oyuncu daha katıldı. Elçin Sangu ve Barış Anduç'un başrollerini paylaştığı Kiralık Aşk'a yönetmenliği ile bilinen Devrim Yalçın, Deniz karekteriyle dahil oldu. Defne ile Ömer arasında yaşananlar dizide bütün dengeleri değiştirirken, sevilen diziye yeni katılacak olan Devrim Yalçın dizideki Deniz karekteriyle karmaşıklıklara sebep olacak.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler