MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kiralık Aşk 2. bölüm büyük sınav

Star ekranlarının eğlenceli dizisi Kiralık Aşk son bölümü keyifli sahneleriyle ekrana geldi. Elçin Sangu, ve Barış Arduç'un başrollerini paylaştığı Kiralık Aşk 2. bölümünde Defne ilk büyük sınavını verdi.

KİRALIK AŞK 2. BÖLÜM 2. FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

Star ekranlarına yeni bir tat getiren Kiralık Aşk 2. bölümü izleyicileriyle buluştu. İlk bölümüyle büyük beğeni toplayan dizinin son bölümünde Defne görevini yerine getirmeye başladı ve Ömer ile bağını güçlendirecek ancak ikilinin arasındaki yakınlaşmayı engelleyecek bir isim vardı: Yasemin! Senaryosunu Meriç Acemi'nin yazdığı, başrollerini; Elçin Sangu, Barış Arduç, Salih Bademci ve Sinem Öztürk'ün paylaştığı Kiralık Aşk 2. bölümü eğlence dozu yüksek sahneleriyle 26 Haziran Cuma akşamı saat 20.30'da Star Tv'de yayınlandı.

KİRALIK AŞK 2. BÖLÜM ÖZETİ

Kiral Aşk son bölümünde; hayatında ilk defa güzel bir kumsalda katalog çekiminde bulunacak olan Defne'yi burada bin bir türlü aksilik yaşadı. Neriman deniz, güneş ve kumdan oluşan bu son derece romantik fırsatı sonuna kadar değerlendirmesi için Defne'ye akıl verdi. Ancak Defne, Ömer'in kalbini çalmak bir yana, sakarlıklarıyla bütün çekimi mahvedince işler karıştı. Kiralık Aşk 2. bölümünde Defne'nin imdadına Neriman'ın işbirlikçisi Sinan yetişti. Ömer ise, Defne'ye karşı duyduğu hislere bir türlü anlam veremiyordu. Bu saf ve sakar kız, sanki uzaydan inmiş bir iyilik meleği gibiydi. Öte yandan Ömer ve Defne arasındaki yakınlaşmayı fark eden Yasemin, bu gidişi durdurmak için kolları sıvadı.

KİRALIK AŞK KONUSU

Kiralık Aşk konusu; abisi yüzünden başı derde giren Defne, borç batağına saplanır ve çaresiz kalır. Tam da ne yapacağını bilemez haldeyken, bir mucize kapısını çalar. Tam her şey bitti dediği anda kapısını çalan mucizeye hayır diyemeyen Defne, 6 aylık bir aşk oyunu teklifini kabul eder. Oyuna göre; ülkenin en başarılı iş adamlarından birini kendisine aşık etmek zorundadır. Bu yoldaki en büyük yardımcısı ise gerçekten aşık olduğu adamdır. Ancak, Defne'nin hiç beklemediği bir şey olacak "Kiralık Aşk" gerçek aşka dönüşecektir. Neriman ve kocası Necmi'nin amaçları Ömer'i evlendirip, karşılığında Necmi' nin babası Hulusi Bey' in vaat ettiği köşke konmaktır. Defne, bu görevin altından kalkabilecek midir?

Vitrin


En Çok Aranan Haberler