MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kiralık Aşk 23. bölümde Defne işten ayrıldı

Reyting rekortmeni dizi Kiralık Aşk son bölümüyle yine ekrana kilitledi. Merakla beklenen dizinin 23. bölümünde Defne, işten ayrılarak her şeye yeniden başlama kararı verdi. İşte, Kiralık Aşk 23. bölümde yaşananlar!

KİRALIK AŞK 23. BÖLÜM 2. FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN!

Başrollerini Elçin Sangu, Barış Arduç, Salih Bademci, Sinem Öztürk, Levent Ülgen ve Nergis Kumbasar'ın paylaştığı Kiralık Aşk 23. bölümü izleyicileri heyecanlandırdı. Geçtiğimiz hafta nefes kesen bir final yaparak ekran başındakileri merakta bırakan dizi yeni bölümü ile devam etti. Süprizlerin, romantizmin ve eğlenceli anların eksik olmadığı Kiralık Aşk son bölümünde Defne'nin yalanı hem Ömer'i hem kendini çıkmaza soktu. Peki Defne, şimdi ne yaptı? Çevresindeki tüm kadınları yalan söyledikleri için silen Ömer, şirketteki baskılara rağmen aşkına sahip çıktı mı? Star TV ekranlarının vazgeçilmez dizisi Kiralık Aşk dizisinin 23. bölümü yine gündeme bomba gibi düştü.

KİRALIK AŞK 23. BÖLÜM ÖZETİ

Kiralık Aşk'ta bu hafta Defne ve Ömer aşkı çıkmaza girdi. Defne'nin en büyük düşmanı Deniz'e çizdiği resmi satması, üstelik bunu ondan saklaması Ömer için kabulü olmayan bir durumdu. Aşkı ve yalanlar arasında kalan Ömer, ne karar verdi merak konusu oldu. Yıllardır dost olduğu Sinan ve Yasemin ile arası Deniz yüzünden bozulan Ömer, Defne'ye de mi aynı tepkiyi gösterdi? Defneler'de ise düğün var heyecanı yaşandı. Fakat Defne'nin aklı Ömer'deydi. Aşkı için yaptığı seçim Ömer'le arasını bozdu. Defne ise çıkmaza düştü. Acaba bu işi nasıl toparladı? Yasemin, Sude'nin yaptıklarını anlattı mı? Tüm bu soruların yanıtı Kiralık Aşk son bölümde yanıt buldu.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler