MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kiralık Aşk 24. bölüm final sahnesiyle şaşırttı

Star Tv'nin fenomen dizisi Kiralık Aşk 24. bölümü ile ekrana geldi. İlgiyle izlenen dizinin son bölümünde sürpriz gelişmeler vardı. İşte, Kiralık Aşk 24. bölümünde yaşananlar detaylarıyla haberimizde!

Star TV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Kiralık Aşk yeni bölümüyle kaldığı yerden devam etti. Başrollerini Elçin Sangu, Barış Arduç, Salih Bademci, Sinem Öztürk, Levent Ülgen ve Nergis Kumbasar'ın paylaştığı Kiralık Aşk 24. bölümü izleyicilerinin karşısına bomba sahneleriyle çıktı. Heyecanla beklenen Kiralık Aşk dizisinin ekrana gelen bu bölümünde sürpriz gelişmeler yaşandı. Geçen hafta olay yaratacak sahnelerle kapanışı yapan Kiralık Aşk 24. bölümünde Sude ile Ömer arasındaki tartışma alevlendi. Ömer Defne'yi aklından bir saniye olsun çıkaramadı. Defne cephesinde ise işler iyice karıştı. Sürprizlerin, romantizmin ve eğlenceli anların eksik olmadığı Kiralık Aşk son bölümüyle Star'da ekrana geldi.

KİRALIK AŞK 24. BÖLÜM ÖZETİ

Kiralık Aşk son bölümünde; ayrılık sonrası yeni kararlar alan Ömer'i, Passionis'le ilgili çok zorlu bir sınav bekliyordu. Ömer, bu işin altından Defnesiz kalkabildi mi? Kendi sade yaşantısına dönen Defne'nin peşini sürprizler bırakmadı. Bir anda kendini Ömer'in karşısında bulan Defne, aşkına yenik mi düştü? Yasemin'in yepyeni bir hazırlığı var! Passionis'in yıkılmaz tahtını alabildi mi? Deniz Tranba, etkili bir yumrukla tekrar oyuna girdi. Kiralık Aşk'ta şirketlerin savaşı başladı!

GÜLDEN GÜNEY VE MERT BAKSİ KİRALIK AŞK KADROSUNDA

Elçin Sangu, Barış Arduç, Salih Bademci, Sinem Öztürk, Melisa Şenolsun, Nergis Kumbasar ve Levent ülgen gibi hem genç hem deneyimli isimlerin yer aldığı Kiralık aşk'ın oyuncu kadrosuna 'Gudubet' karakteriyle daha önce 'Yedi Numara, 'Kahve Bahane've 'Haneler' gibi yapımlarda rol alan tiyatro oyuncusu Gülden Güney dahil oldu.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler