MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kiralık Aşk 32. bölümünde Ömer İplikçi'ye büyük şok

Reytingleri alt üst eden Kiralık Aşk'ın yeni bölümünde Passionis'e geri dönen Ömer'i bekleyen önemli bir sürpriz var! Peki bu sürpriz ne? Kiralık Aşk 32. bölümünde yaşanacaklar haberimizde!

KİRALIK AŞK 32. BÖLÜM 2. FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN

Sürprizlerin, romantizmin ve bol çekişmenin adresi Kiralık Aşk yeni gelişmeleriyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Klip tadındaki sahneleriyle izleyicilerini ekrana kilitleyen dizide bu hafta Defne'den Ömer'e hayranlık sözleri dökülüyor. Başrollerini Elçin Sangu ve Barış Arduç'un paylaştığı oyuncu kadrosunda Salih Bademci, Sinem Öztürk, Levent Ülgen ve Nergis Kumbasar gibi isimlerin yer aldığı Kiralık 32. bölümünde Ömer'e hayranlığını itiraf eden Defne, bu kadarla da kalmayıp ona beraber yaşamak istediğini söylüyor. Peki, Ömer bu soruya ne cevap verecek? Merakla beklenen bu soru bu akşam ekrana gelecek Kiralık Aşk yeni bölmünde yanıt bulacak.

KİRALIK AŞK 32. BÖLÜM ÖZETİ

Kiralık Aşk'ta bu hafta Ömer İplikçi büyük bir şok yaşıyor. Passionis'e geri dönen Ömer'i bekleyen önemli bir sürpriz var. Defne, acaba tüm gözler üzerine çevrilmişken, Ömer'i içinde bulunduğu durumdan kurtarmayı başarabilecek mi? Defne ise Ömer'e hayranlık duyduğunu ve birlikte yaşamak istediğini söylüyor! Peki, Ömer'in cevabı ne okacak? Kiralık Aşk yeni bölümünde, Ömer ve Defne, aralarında yakınlaşmalar devam ediyor. Defne, Ömer'e hayranlık duyduğunu ve birlikte yaşamak istediğini söylüyor! Hem Defne'nin, hem de Ömer'in kafasını karıştıran sorular artık netlik kazanmaya başlıyor. Yasemin'in Passionis'le ilgili öğrenmek istediği önemli sır ne olabilir? Sinan ve Yasemin arasındaki aşk krizi, nasıl iş krizine dönüşecek? Sude'nin Kiralık Aşk'la ilgili büyük planı ne? Tüm bu soru işaretlerine yanıt Kiralık Aşk yeni bölümünde!

Vitrin


En Çok Aranan Haberler