MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kiralık Aşk 33. bölümde Ömer'in zor kararı

Star Tv ekranlarına yeni bir soluk getiren Kiralık Aşk yeni bölüm fragman videosuyla heyecanlandırıyor. Yarın akşam izleyici karşısına çıkacak olan Kiralık Aşk 33. bölümünde Ömer, aşkı ve işi arasında bir seçim yapmak zorunda kalıyor.

Yayına başladığı ilk günlerdeki iddiasını koruyan Kiralık Aşk yeni bölümleriyle dizi severlerin ilgi odağında kalmaya devam ediyor. Defne ve Ömer'in bir küs bir barışık halleriyle izleyicileri heyecanlandıran Kiralık Aşk 33. bölüm fragmanı ile yine çok konuşulacak sahnelerin sinyalini verdi. Başrollerini Elçin Sangu, Barış Arduç, Salih Bademci, Sinem Öztürk, Levent Ülgen ve Nergis Kumbasar'ın paylaştığı dizinin yeni bölümünde şirkette yaşananlardan dolayı zor günler yaşayan Ömer için işler iyice çığrından çıkıyor. Aşkı ilePassionisarasında bir seçim yapmak zorunda!Sürprizlerin, romantizmin ve sırların bol olduğu dizi Kiralık Aşk 33. bölümüyle 12 Şubat Cuma akşamı Star Tv ekranlarında!

KİRALIK AŞK 33. BÖLÜM ÖZETİ

Kiralık Aşk'ta bu hafta Passionis krizi devam ediyor. Passionis'e geri dönen Ömer, yeni bölümde bir çıkış yolu arıyor.Ömer bu hafta zor bir kararın eşiğindedir. Ömer şimdi hayatının kararını vermek zorunda! Ancak aynı çatı altında kalan Ömer ve Defne'nin arasındaki kıvılcım ise git gide büyüyor. Fakir kalma tehlikesi ile yüzleşen Koriş paniğe kapılıyor. Yasemin ise bambaşka zor bir kararın eşiğinde. Passionis'i kurtarmak için kendini feda edecek mi? Deniz'in Ömer'e teklifi ne olacak? Ömer aşkıyla işi arasından nasıl bir tercihte bulunacak? Aşkı mı seçecek yoksa işi mi? Tüm bu soru işaretleri Kiralık Aşk yeni bölümünde yanıt bulacak.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler