MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kiralık Aşk 33. bölüm: Koriş panikte

Kiralık Aşk 33. bölüm tüm heyecanıyla devam etti. Star TV'nin beğenilen dizisinin takipçileri Defne - Ömer aşkının nasıl bir yola gireceğini merak etti. Öte yandan Koriş ise fakir kalma korkusuna kapıldı ve artık bir adım atmak zorunda... Kiralık Aşk 33. bölüm 12 Şubat'ta ekrana geldi.

Star TV'nin romantik komedi türündeki dizilerinden Kiralık Aşk 33. bölüm ile izleyicilerin karşısında çıktı. Ömer ve Defne arasındaki aşkın anlatıldığı dizi her hafta olduğu gibi yine izleyicileri tarafından merakla bekleniyordu. Başrollerini Elçin Sangu ve Barış Anduç'un paylaştığı, kadrosunda ise Salih Bademci, Sinem Öztürk, Nergis Kumbasar, Levent Ülgen, Ferdi Merter, Melisa Giz Cengiz, Hikmek Körmükçü, Kerem Fırtına, Sanem Yeles, Onur Büyüktopçı, Osman Akça ve Melisa Şenolsun'un yer aldığı dizi yine romantik sahneleriyle izleyenleri büyülemeye devam edecek. Passionis'te yaşanan kriz giderek derinleşirken, herkes bu krizden kurtulabilmenin yollarını aradı. Öte yandan Denfe ve Ömer aşkının gireceği yol da merak edilen konuların başında geliyordu.

Kiralık Aşk 33. Bölüm Özeti

Pasionis'te işler yolunda gitmiyor. Şirkette yaşanan kriz giderek derinleşti. Ömer'in artık karar verme zamanı geldi ve bu kritik karar bir anlamda hayatını tamamen değiştirebilir. Peki Ömer nasıl bir karar aldı? Bu karar Pasionis'i kurtarabildi mi?

Diğer yandan Koriş ise en büyük korkularından biriyle yüzleşti:fakir kalmak. Fakir kalmak düşüncesi bile Koriş'i paniğe itmeye yetiyor. Yasemin ise bambaşka zorluklarla mücadele etti. Aşkı ile işi arasında seçim yapmak durumunda olan Yasemin'in seçimi merak ediliyordu. Öte yandan Ömer ile Defne arasındaki kıvılcım aynı evde kalmalarından dolayı giderek büyüdü.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler