MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kiralık Aşk son 4. bölümde romantik anlar

Star Tv'nin yaza özel dizilerinden Kiralık Aşk son bölümü 10 Temmuz Cuma akşamı yayınlandı. Peki, Defne ve Ömer arasında neler oldu? Kiralık Aşk 4. bölümde çift önce hüzünlü anlar yaşasa da ilerleyen dakikalarda hiç olmadıkları kadar yakınlaştılar.

KİRALIK AŞK 4. BÖLÜM 2. FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN!

Star ekranlarının renkli yaz dizisi Kiralık Aşk son bölümüyle kaldğı yerden devam etti. İlk üç bölümüyle gönüllerde taht kurmayı başaran dizinin dördüncü bölümünde bir önceki bölümde Ömer'e getirdiği ayakkabının çalınmasından dolayı zan altında kalan Defne, işinden kovuldu. Defne'ye olan ilgisine rağmen, onu kovmaktan çekinmeyen Ömer ise çıldırdı. Senaryosunu Meriç Acemi'nin yazdığı, başrollerini; Elçin Sangu, Barış Arduç, Salih Bademci ve Sinem Öztürk'ün paylaştığı Kiralık Aşk 4. bölümü sürpriz gelişmeleriyle 10 Temmuz Cuma akşamı Star'da ekrana geldi.

KİRALIK AŞK 4. BÖLÜM ÖZETİ

Kiralık Aşk 4. bölümünde Defne, Ömer'e getirdiği ayakkabının çalınmasından dolayı zan altında kaldı ve işten çıkarıldı.Diğer yanda Ömer'in kafası çok karışıktı. Hisleri Defne'nin bu hırsızlığı yapmadığını söylese de kanıtlar aksini göstermekteydi. Yasemin ise bu manzarayı keyifle izlemekte, zafer sarhoşluğu yaşamaktaydı. Ancak Neriman'ın Yasemin'in gerçek yüzünü ortaya çıkaracak dahice bir planı vardı. Meydanı ona bırakmaya hiç niyeti yoktu.Kiralık Aşk son bölümündeNeriman ve Yasemin arasındaki savaştan habersiz olan Ömer ve Defne, kendilerini beklenmedik bir aşk oyununun içinde buldular.

KİRALIK AŞK KONUSU

Kiralık Aşk, paraya ihtiyaç duyduğu için bir oyunun içine girmek zorunda kalan Defne ve bu oyunun parçası Ömer'in aşka dönüşen hikayesini anlatmaktadır. Tam her şey bitti dediği anda kapısını çalan mucizeye hayır diyemeyen Defne, 6 aylık bir aşk oyunu teklifini kabul eder. Oyuna göre; ülkenin en başarılı iş adamlarından birini kendisine aşık etmek zorundadır. Bu yoldaki en büyük yardımcısı ise gerçekten aşık olduğu adamdır. Ancak, Defne'nin hiç beklemediği bir şey olacak "Kiralık Aşk" gerçek aşka dönüşecektir. Neriman ve kocası Necmi'nin amaçları Ömer'i evlendirip, karşılığında Necmi' nin babası Hulusi Bey' in vaat ettiği köşke konmaktır. Defne, bu görevin altından kalkabilecek midir?

Vitrin


En Çok Aranan Haberler