MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kiralık Aşk 41. bölüm fragmanı nefes kesti

Sabırsızlıkla beklenen Kiralık Aşk 41. bölüm fragman videosu yayınlandı. Geçtiğimiz hafta Ömer ve Defne'nin yatak sahnesiyle biten dizide bu hafta sürpriz gelişmeler var. İşte Kiralık Aşk 41. bölüm fragmanı ve yeni bölümde yaşanacaklar!

Star Tv ekranlarını kasıp kavuran Kiralık Aşk 41. bölüm fragmanıyla izleyicilerini heyecanlandırdı, özellikle fragman sonundaki sahne heyecanlandırdı. Başrollerini Barış Arduç ve Elçin Sangu'nun paylaştığı dizinin geçtiğimiz haftaki bölümü Ömer ve Defne'nin ateşli sevişmesiyle final yapmış, Kiralık Aşk 41. bölümünde yaşanacaklar merak konusu olmuştu. Yayınlanan görüntülere bakılırsa Ömer ve Defne çifti başbaşa geçirdikleri saatlerin etkisinden çıkmak istemiyor. Peki yeni bölümde romantizm dışında neler yaşanacak? İşte yarın akşam ekrana gelecek olan Kiralık Aşk 41. bölümünde yaşanacaklar!

KİRALIK AŞK SANSÜRLENEN SEVİŞME SAHNELERİ İÇİN TIKLAYIN

KİRALIK AŞK 41. BÖLÜM ÖZETİ

Sürpriz dolu gelişmelerin olduğu Kiralık Aşk'ın bu haftaki bölümünde yaşanacaklar şöyle; herkesten, her şeyden uzak başbaka kalan Ömer ve Defne hiç olmadıkları kadar mutludurlar ve bu anın bitmesini istemiyorlardır. Planlanmadan gelişen bu buluşma ile artık çok daha yakınlardır. Öte yandan Ömer ve Fikret'in planladığı defile günü gelip çatar. Sude, Yasemin ve Sinan'ı öğrenir. Bakalım Sude şimdi ne yapacak? Mahalleye bir misafir gelir. Sürpriz misafir ortalığı karıştıracaktır. Deniz'de Cherie ile ortaklığını bitirir. Bu gelişmeyle birlikte Yasemin'in kendisine yeni bir yatırımcı aramaya başlar. Yasemin bu darboğazdan nasıl ve kiminle çıkacak ? Fikret ve Ömer nihayet yüzleşiyor. Ömer armanın Fikret'e ait olduğunu öğrenirse, Defne'nin korktuğu başına gelir mi? Yoksa kıskançlık krizi fırtınası mı geliyor? Tüm bu soru işaretlerine yanıt Kiralık Aşk 41. bölümünde!

Vitrin


En Çok Aranan Haberler