MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kiralık Aşk 7. bölümde Ömer'in aklı karıştı

Star ekranlarının romantik dizisi Kiralık Aşk son bölümü 31 Ağustos Cuma akşamı ekrana geldi. İlgiyle izlenen Kiralık Aşk 7. bölümünde evlilik yıldönümünü kutlamak için büyük bir davet veren Neriman, tatlı diliyle Ömer'in aklını Defne konusunda karıştırd

KİRALIK AŞK 7. BÖLÜM 2. FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN!

Star ekranlarına yeni bir soluk getiren Kiralık Aşk 7. bölümü bomba gibi sahneleriyle geldi. Barış Arduç ve Elçin Sangu gibi genç isimlerin başrollerini paylaştığı dizinin bu bölümünde hissettiği kıskançlığa daha fazla dayanamayan Ömer, Defne'yi karşısına aldı ve özel hayatıyla ilgili açık açık konuştu. Duydukları karşısında şok olan Defne, ne diyeceğini bilemedi. Kiralık Aşk son bölümünde Ömer ve Defne'nin artık aralarında bir şey olmayacağını düşünen Yasemin, zaferini ilan etti.. Her hafta reytingleri zorlamayı başaran, genç kadrosu ve farklı konusuyla dikkat çeken Kiralık Aşk 7. bölümüyle Star Tv ekranlarında oldu.

KİRALIK AŞK 7. BÖLÜM ÖZETİ

Kiralık Aşk 7. bölümünde; Defne her zaman ki gibi Ömer'in kahvaltısını hazırlamak için eve geldi. Bir de ne görsün? Ömer çok hasta. Hemen onu bakıma aldı. Çorba, ateş düşürmek için buz torbası, şefkatli dokunuşlar, sevgi dolu bakışlar… Uzun zamandır kimsenin ilgisini ve şefkatini bu kadar hissetmeyen Ömer, Defne'nin bu kadar yakınında olmasına yine dayanamadı.Ömer, hala doğum günündeki kitabı Yasemin'in aldığını zannederken, Yasemin de bu durumun tadını çıkartmaktaydı. Kiralık Aşk son bölümünde artık Ömer'i elde etmek için önünde hiçbir engel kalmadığını düşünen Yasemin'in planları, hiç beklenmedik biri tarafından altüst edildi.Neriman ise tabi ki boş durmamaktaydı. Bu sefer tersinden taktik uygulayacaktı. Evlilik yıldönümünü kutlamak için büyük bir davet veren Neriman, tatlı diliyle Ömer'in aklını Defne konusunda karıştırdı, ona yönelmesini sağlamaya çalıştı.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler