MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kiralık Aşk 8. bölümde Ömer gerçeği öğrendi

Kiralık Aşk son bölümü izleyicilerinin uzun süredir beklediği sahneleriyle 7 Ağustos Cuma akşamı ekranlardaydı. Renkli Star dizisi Kiralık Aşk 8. bölümde Ömer, kendisine hediye kitap alanın Defne olduğunu şoförü sayesinde öğrendi ve 'tatlı bir şok' yaşadı.

KİRALIK AŞK 8. BÖLÜM 2. FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN!

Yazın fenomen dizisi Kiralık Aşk 8. bölümüyle izleyicilerinin karşısına çıktı. Defne ve Ömer aşkının yeni bir boyut kazanıp kazanmayacağının belli olmaya başlayacağı dizinin bu bölümünde ikilinin aklı iyice bulandı. Kiralık Aşk 8. bölümünde Neriman'ın söylediklerinden etkilenen Ömer, Defne'ye olan duygularını bastırmak için onu gözünün önünden tutmak istedi. Ancak, Defne'yi yeni bölümde bambaşka bir sürpriz bekledi. Yeni gelişmelerin ve sürpriz sahnelerin yaşandığı Kiralık Aşk son bölümüyle 7 Ağustos Cuma akşamı Star Tv ekranlarından izleyicilerle buluştu.

KİRALIK AŞK 8. BÖLÜM ÖZETİ

Kiralık Aşk son bölümünde; Ömer, kendisine hediye kitap alanın Defne olduğunu şoförü sayesinde öğrendi ve 'tatlı bir şok' yaşadı. Bu gerçekle beraber uzun zamandır kimseye duygusal bir yakınlık hissetmeyen Ömer, Neriman'ın söyledikleriyle allak bullak oldu. Neriman tatlı diliyle Ömer'in aklını Defne konusunda karıştırmayı başarmış gibi göründü. Ancak lansman giderek yaklaşıyordu. Ömer'in tamamen bu işe konsantre olmalıydı ama olamadı! Aklında sürekli Defne vardı. Kapısına gittiği son akşam yaşadıkları hayatını allak bullak etti. Şimdi Defne ve Ömer karşı karşıya, nereye adım attıklarını düşündüler. Sinan'ın Defne'ye olan hisleri ise günden güne yoğunlaştı. Bazı şeylerden kendini alıkoyamadı. Kendini onun koruyucusuymuş gibi hissetti.. Ama ne yapacağını da hiç bilemedi. Ömer ve Defne'nin arasında tam olarak ne olduğundan emin olmaya çalışan Neriman, Kiralık Aşk 8. bölümde iz peşine düştü.

KİRALIK AŞK BAŞROL OYUNCULARI

BARIŞ ARDUÇ KİMDİR?

1987 tarihinde doğan Barış Arduç, Ekol Drama'da oyunculuk eğitimi almıştır. Yüzme, dalgıçlık ve futbol sporlarıyla uğraşan yakışıklı oyuncu, fotomodellik ve dublaj sanatçılığı yapmıştırBarış Arduç Benim İçin Üzülme adlı dizide Ahmet karakteriyle adını duyuran Barış Arduç; Pis Yedili, Küçük Hanımefendi, Dinle Sevgili gibi dizilerde oynamıştır. Deliha adlı ilk sinema filminde rol alan Barış Arduç, asıl sıkışını Star TV'de yayınlanan Kiralık Aşk adlı dizide Ömer karakteriyle yakalamıştır.

ELÇİN SANGU KİMDİR?

11 Temmuz 1985'te İstanbul'da doğan Elçin Sangu, Üniversite eğitimini Mersin Üniversitesi Opera bölümünde başlamış, 2006'da Yeditepe Üniversitesinde Güzel Sanatlar bölümünde eğitimine devam etmiştir. Müzikle ilgisi hiç bitmeyen Elçin Sangu, Sahne Tozu Tiyatrosu'nda oyunculuk eğitimi alıp tiyatroya adım attı. Kiralık Aşk'tan önce pek çok projede bulunan Elçin Sangu için dönüm noktası Öyle Bir Geçer Zaman Ki olmuştur. Öyle Bir Geçer Zaman Ki'den sonra 2012'de Aşk Kaç Beden Giyer adlı projeyle ekranlarda yer alan Elçin Sangu, Kiralık Aşk'tan önceki dizisi Bir Aşk Hikayesi'ndeki performansıyla adından söz ettirmiştir.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler