MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kiralık Aşk ekibinin 'Aşk Çiçeğim' düeti rekor kırdı

Fenomen dizi Kiralık Aşk ekibi de Aşk Çiçeğim furyasına kendini kaptıranlar arasına girdi! Kiralık Aşk'ın Koriş'i ve Sinan'ı sette Aşk Çiçeğim videosu çekip paylaştı, tıklanma rekorları kırdı.

Star ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Kiralık Aşk ekibi de "Aşk Çiçeğim" furyasına katıldı. Yaz sezonunda başlayan ancak yeni sezonda da ekranları kasıp kavuran, izleyici kitlesini her geçen hafta daha da genişleten Kiralık Aşk setinde çekilen "Aşk Çiçeğim" videosu video paylaşım sitelerini kırdı geçirdi. 90'lı yıllarda çıkan şarkı, yıllar sonra O ses Türkiye yarışmacıları Bahtiyar Özdemir ve Aysun Taşçeşme tarafından tekrar gündeme geldi. Televizyon dünyasının ünlü isimleri de bu akıma ayak uydurdu. Kiralık Aşk'ın Koriş ve Sinan'ı da Aşk Çiçeğim şarkısına video çekip paylaştı. Dizide Koray Sargın'ı canlandıran Onur Büyüktopçu'nun solo olarak başladığı şarkıya Salih Bademci ve set makyözü Ayşe'nin de katılmasıyla renkli görüntüler ortaya çıktı.

Kiralık Aşk ekibinden önce;Sefa, Merve Özbey, İdo, Serenay Aktaş, Demet Akalın gibi pek çok ünlü isim de bu furyaya katılmış, videolarını sosyal medya hesaplarından paylaşmıştı.

KİRALIK AŞK YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Defne çıkmazlarda! Ömer'in aklı karmakarışık; bir yanda aşk bir yanda yalanlar.Defneler'de düğün var. Fakat Defne'nin aklı Ömer'de. Aşkı için yaptığı seçim Ömer'le arasını bozdu. Defne çıkmazlarda. Acaba bu işi nasıl toparlayacak? Yasemin Sude'nin yaptıklarını anlatacak mı?

ONUR BÜYÜKTOPÇU KİMDİR?

Kiralık Aşk dizisindeki Koray karakteriyle asıl çıkışını yakalayan Onur Büyüktopçu, 1982 İstanbul doğumludur. 2003 yılından bu yana Lise Defteri, Kavak Yelleri, Yabancı Damat ve Doktorlar gibi reyting rekortmeni 15 dizide rol alan OnuR Büyütopçu, Academy Of Creative Training Brighton Act London Film Academy'de oyunculuk eğitim aldıktan sonra Türkiye'ye dönerek ilk kez Emre Altuğ, Ece Erken, Sinem Kobal Arda Kural, Yağmur Atacan,Dağhan Küçlegeç ve Sarp Leventoğlu gibi isimlerin de yer aldığı lise Defteri'yle izleyici karşısına çıkmıştır. Kiralık Aşk dizisinde "Koriş" karakteriyle milyonlrın gönlünü fethetmeyi başarmıştır.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler