MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Elçin Sangu ve Barış Arduç sosyal medyada olay oldu

Kiralık Aşk'ın başrol oyuncusuları Barış Arduç ve Elçin Sangu, sosyal medyaya damga vurmaya devam ediyor. Barış Arduç ve Elçin Sangu ikilisini gerçek hayatta da yakıştıran hayranları, "Keşke gerçek hayatta da beraber olsanız." gibi yorumlarda bulunuyor.

Bu yazın en çok konuşulan dizisi Kiralık Aşk'ın başarısında oyuncuların da büyük bir yeri var. Dizinin yakışıklı başrol oyuncusu Barış Arduç, partneri Elçin Sangu'yla çok iyi anlaşıyor. İkilinin yüksek enerjisini hisseden Kiralık Aşk izleyicilerileri ise, Barış Arduç ve Elçin Sangu'u birbirine yakıştırıyor. Öyle ki ikilinin yaptığı paylaşımların altında dahi bu düşüncelerini paylaşıyorlar. Son olarak sevgilisi Gupse Özay'ı aldattığı iddialarını yalanlayan Barış Arduç, iyi anlaştığı partneri Elçin Sangu ile çekildiği pozu "Aslan partner" yorumuyla paylaştı, yakışıklıya yorum ve beğeni yağdı.

BARIŞ ARDUÇ'A YORUM YAĞDI

Kiralık Aşk'ta Elçin Sangu ile başrolü paylaşan Barış Arduç'un bu fotoğrafının altına "Sen Elçin'le beraber ol, ona çok güzel bakıyorsun. Gupse sana yakışmıyor. Güzel değil" şeklinde mesajlar attı. Kısa sürede 3 bin mesajı geçen yorum yağmurunda yakışıklı oyuncunun bazı takipçileri de yapılan eleştirilere "Gupse'ye ayıp ediyorsunuz. Ortada bir ilişki var" şeklinde tepki gösterdi.

BARIŞ ARDUÇ KİMDİR?

1987 tarihinde doğan Barış Arduç, Ekol Drama'da oyunculuk eğitimi almıştır. Yüzme, dalgıçlık ve futbol sporlarıyla uğraşan yakışıklı oyuncu, fotomodellik ve dublaj sanatçılığı yapmıştır. Benim İçin Üzülme adlı dizide Ahmet karakteriyle adını duyuran Barış Arduç; Pis Yedili, Küçük Hanımefendi, Dinle Sevgili gibi dizilerde oynamıştır. Deliha adlı ilk sinema filminde rol alan Barış Arduç, asıl sıkışını Star TV'de yayınlanan Kiralık Aşk adlı dizide Ömer karakteriyle yakalamıştır.

ELÇİN SANGU KİMDİR?

11 Temmuz 1985'te İstanbul'da doğan Elçin Sangu, Üniversite eğitimini Mersin Üniversitesi Opera bölümünde başlamış, 2006'da Yeditepe Üniversitesinde Güzel Sanatlar bölümünde eğitimine devam etmiştir. Müzikle ilgisi hiç bitmeyen Elçin Sangu, Sahne Tozu Tiyatrosu'nda oyunculuk eğitimi alıp tiyatroya adım attı. Kiralık Aşk'tan önce pek çok projede bulunan Elçin Sangu için dönüm noktası Öyle Bir Geçer Zaman Ki olmuştur. Öyle Bir Geçer Zaman Ki'den sonra 2012'de Aşk Kaç Beden Giyer adlı projeyle ekranlarda yer alan Elçin Sangu, Kiralık Aşk'tan önceki dizisi Bir Aşk Hikayesi'ndeki performansıyla adından söz ettirmiştir.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler