MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kiralık Aşk'ın Defne'sinden şaşırtan itiraf

Kiralık Aşk'taki rolüyle adından söz ettiren Elçin Sangu, kendi hayatı hakkında merak edilenleri açıkladı. Dizinin daha ilk bölümüyle adından söz ettiren Elçin Sangu, ideal erkeğini tarif ederken çarpıcı itiraflarda bulundu.

İlk bölümüyle tam not alan Kiralık Aşk'ın Defnesi Elçin Sangu, kendi hayatı hakkında merak edilenleri açıkladı. Kiralık Aşk'ın daha ilk bölümüyle ilgi odağı haline dönüşen Elçin Sangu şu sıralarda sosyal medyada en ateşli hayran kitlelerinden birine sahip. Son Kiralık Aşk ile popülaritesi artan güzel oyuncu aşk ve ilişkiler anlamında samimi açıklamalarda da bulundu. Aldatılmak ve kandırılmakla ilgili zaafım var diyen Elçin Sangu,"Birinin beni kandırmaya çalıştığını hissettiğim anda büyü bozuluyor. Büyüsü bozuluyor ve o kişi benim için anlamını kaybediyor." dedi.

"TAM ÇİRKİN ÖRDEK YAVRUSU HİKAYESİ"

Doğal kızıl tonundaki saçlarıyla Kiralık Aşk'ta fırtınalar estiren Elçin Sangu, çocukluğunu şu kelimelerle tarif ediyor; "Darwin'in evrim teorisine kanıt olarak derecede çirkin ve yaramaz bir çocuktum. "Evlat olsa sevilmez" derken bir anda kuğuya dönüştüm. Tam bir çirkin ördek yavrusu hikayesi benimki."

Kiralık Aşk'taki rolünde bir erkeği baştan çıkarmak için ideal kadına dönüşmeye çalışan bir kadını canlandıran güzel oyuncu ideal erkek tanımını da yaptı: "Sinek kaydı tıraş da uzun sakal da sevmem. Hatta bıyıktan da hoşlanmam ama kirli sakalı seviyorum. Boxerı görünecek sekilde pantolon giyen erkeklere sonsuz karşıyım. En yakışıklı erkek olsa, gömlekten atlet izini gördüğüm an tüm karizma biter." dedi.

ELÇİN SANGU KİMDİR?

11 Temmuz 1985'te İstanbul'da doğan Elçin Sangu, Üniversite eğitimini Mersin Üniversitesi Opera bölümünde başlamış, 2006'da Yeditepe Üniversitesinde Güzel Sanatlar bölümünde eğitimine devam etmiştir. Müzikle ilgisi hiç bitmeyen Elçin Sangu, Sahne Tozu Tiyatrosu'nda oyunculuk eğitimi alıp tiyatroya adım attı. Kiralık Aşk'tan önce pek çok projede bulunan Elçin Sangu için dönüm noktası Öyle Bir Geçer Zaman Ki olmuştur. Öyle Bir Geçer Zaman Ki'den sonra 2012'de Aşk Kaç Beden Giyer adlı projeyle ekranlarda yer alan Elçin Sangu, Kiralık Aşk'tan önceki dizisi Bir Aşk Hikayesi'ndeki performansıyla adından söz ettirmiştir.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler