MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kiraz Mevsimi 24. bölüm Fox Tv'de ekrana geldi

Kiraz Mevsimi son bölümde Öykü'nün teklifi Ayaz'ı şoke etti. Öte yandan Öykü'nün Kiraz Mevsimi 24. bölümde yıllardır görmediği babasını görmesiyle kırgınlıklar ve kızgınlıklar gün yüzüne çıktı.

Yayınlanmaya başladığı ilk günden beri adından sıkça söz ettiren Kiraz Mevsimi son bölümü izleyiciyle buluştu. Ayaz ve Öykü'nün maceraları son bölümde de tam gaz devam etti. Kiraz Mevsimi 24. bölümde geçmişten bir isim Öykü'yü ziyaret etti. Öykü ise bu isme karşı kızgınlığını ve kırgınlığını gizleyemedi. Kiraz Mevsimi son bölüm 20 Aralık akşamı 20.15'te Fox Tv'de ekrana geldi.

Kiraz Mevsimi son bölümde Öykü'nün babası aniden çıkageldi. Öykü'nün hayatı babasının çıkagelmesiyle altüst oldu, harap olan Öykü'nün gözyaşları sel olup aktı. Öykü'nün babasının, tekrar hayatlarında olmak isteyip her şeyi telafi etmek istemesi Öykü'yü kızdırdı. Babasını bir daha görmek istemeyen Öykü'ye arkadaşları ve her zamanki gibi Ayaz destek oldu. Kiraz Mevsimi 24. bölümde Öykü'nün annesi de bu tepkiyi doğal karşıladı, kızına destek verdi.

Mete'nin babası Kiraz Mevsimi son bölümde Mete'ye resti çekti. Şeyma'nın sinsiliklerine artık dayanamayan Mete'nin babası Mete'nin artık bir seçim yapmasını istedi. Şeyma ve ailesi arasında bir seçim yapmasını isteyen Mete'nin babasına Mete ne tepki verdi merak konusu oldu. Son yaşananlardan sonra arkadaş kalmayı tercih eden Mete ve Ayaz aşklarını gizleyemedi. Birbirine aşkla bakan ikili Kiraz Mevsimi 24. bölümde birbirlerinin destekçisi oldu. Öykü'nün Ayaz'a teklifi ise son bölümde şok etkisi yarattı.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler