MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kiraz Mevsimi 29. bölümde Öykü kılıktan kılığa girdi

Ekranların ilgi gören sevilen dizisi Kiraz Mevsimi 29. bölümü sevenleriyle buluştu. Her hafta heyecanlı olayların yaşandığı Kiraz Mevsimi 29. bölümde Ayaz'ı hastanede bir doktorla yakın gören Öykü bu işin peşini bırakmayarak onları takibe aldı. Bunu yaparken de kılık değiştirdi.

KİRAZ MEVSİMİ 29. BÖLÜM 2. FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Fox Tv'nin sevilen dizilerinden Kiraz Mevsimi 29. bölümü ekrana geldi. Her hafta yeni gelişmelere sahne olan Kiraz Mevsimi son bölümde Öykü ve Ayaz'ın tatlı atışmaları izleyiciyi koltuklarına kitledi. Ayaz, Mete'nin evinde yaşanan kaza sonrası soluğu hastanede aldı. Genç ve güzel doktor Gaye'nin Ayaz'la fazla ilgilenmesi ise Öykü'yü kıskançlık krizine soktu. Öykü bu işin peşini bırakmayarak kılık değiştirdi, hastaneye onları takip etmeye gitti ancak Öykü burada işleri karıştırdı. Sevilen dizi Kiraz Mevsimi 29. bölümüyle 24 Ocak akşamı Fox Tv ekranlarından sevenleriyle buluştu.

Kiraz Mevsimi son bölümde Mete'nin evinde yaşanan kaza sonrası Ayaz kendini hastanede buldu. Ayaz'ın genç ve güzel doktor Gaye ile hastanede karşılaşması ve Gaye'nin Ayaz'a ilgisi Öykü'nün kıskanmasına neden oldu. Bu kıskançlığı ilk başta belli etmek istemeyen Öykü'nün içinde fırtınalar koptu. Ayaz'ın kontrol bahanesiyle sürekli hastaneye gidip gelmesini tamamen yanlış anlayan Öykü hastaneyi birbirine kattı. Doktor Gaye'nin Ayaz'ına göz koyduğundan emindi ve "Öyküsel Metotları" sayesinde Ayaz'ı geri almaya karar verdi.

Şeyma cephesinde ise beklenmedik olaylar gelişti. Kiraz Mevsimi 29. bölümde Şeyma'nın Emre ile yakınlaşması ve Burcu'nun bunu öğrenmesi Şeyma ve Burcu arasında büyük bir gerilime sebep oldu. Öykü'nün Mete ile hatıralarını biriktirdiği kutunun ortaya çıkması ve Meral'in kutuyu bulmasıyla Öykü, Ayaz ve Mete ilişkisi farklı bir boyuta ulaştı. Mete ise kalbi ile dostu arasında kaldı. Öykü'nün boşanmak istemesi ve bu konuda üzerindeki baskının artmasıyla Mete boşanmayı kabul etti. Ancak Önem ve Bülent'in yaptığı teklif Mete'nin kafasını iyice karıştırdı. Ve nihayet kar yağdı. Bu kar Ayaz ve Öykü'yü yeniden kendi dünyalarında yaşamaya başladılar. İkilinin arasındaki romantik anlar 29. bölümde de eksik olmadı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler